Politie vindt knipmes, cannabis en amfetamines bij prostituees

AntwerpenDe politie heeft vrijdag een controleactie gehouden in de prostitutiebuurt. Er werd drugs gevonden in drie panden. Een ander team heeft vorige week een dealer gearresteerd in Berchem.

Het prostitutieteam vond tijdens de actie een knipmes. “Het wapen werd in beslag genomen”, klinkt het bij politiezone Antwerpen. Met behulp van een drugshond vonden de agenten in drie panden cannabis en amfetamines. In een horecazaak was een dame aan het tippelen. Tot slot bleek een verdacht persoon cannabis te verkopen. “Hij werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter.”

Het wijkondersteuningsteam eind vorige week een dealer vatten na een drugsoverdracht in het Groen Kwartier. De 23-jarige man werd gearresteerd voor zijn woning. “De politie nam net geen 50 gram marihuana, een vlindermes, een boksbeugel en een wapenstok in beslag. De verdachte komt bij de onderzoeksrechter.”

Bron: https://www.pzc.nl/antwerpen/politie-vindt-knipmes-cannabis-en-amfetamines-bij-prostituees~a0aff2b1/?cb=e9cf8f10f6ab741ea0797729c79af81d&auth_rd=1