Privehuizen

Park 118

Naam: Park 118

Adres: Sarphatipark 118, 1073 ED Amsterdam

Telefoonnummer: 020 – 672 30 22

E-mail: info@privehuis118amsterdam.nl

Website: www.park118.nl/

Twitter: www.twitter.com/Privehuis118

Aard: privéhuis (dus geen club/bar/alcohol/entreegeld)

Openingstijden:

  • ma-za 11.00-00.00 uur
  • zo 12.00 – 00.00 uur

Prijzen:

  • 30 minuten is 65 euro
  • 45 minuten is 80 Euro
  • 60 minuten is 95 Euro
  • 60 minuten met jacuzzi is 125 Euro
  • VIP Uur (60 minuten inclusief gebruik sauna en jacuzzi) is 150 Euro
  • 1 uur SM in SM kamer is 175 Euro

Discrete ontvangst, voordeur kan direct door klant open gedrukt worden zodra hij de bel indrukt, zodat hij direct binnen staat in halletje buiten zicht van de straat. Separaat voorstellen aan de beschikbare dames in voorstelkamer, men komt geen andere klanten tegen.

Routebeschrijving en parkeren:
A2 richting Amsterdam – CENTRUM aanhouden – de brug over en bij de stoplichten rechtdoor de Rijnstraat in – de Rijnstraat gaat over in de Van Woustraat – einde Van Woustraat grote kruising linksaf slaan – na ± 150 meter krijgt ligt aan u rechterhand een park (Sarphatipark) en daartegenover vindt u ons op nummer 118.

Parkeren overdag is gemakkelijk, voldoende ruimte, wel betaald parkeren. In de avond wat lastiger, zondags gratis parkeren.

Taxiservice:
Geen escortservice
Kamers met douches aanwezig
De meest directe updates en nieuws en aanwezigheidslijst van dames 24 uur per dag online via advertorial zie http://www.hookers.nl/showthread.php?t=273278

Inrichting:
Net privéhuis, oogt schoon. Er is airco op diverse kamers.

Algemeen:
Park 118 is een privéhuis dus geen club, geen bar en of geanimeer met de dames, geen schenking van alcohol.

Met ingang van 1 januari 2015 zijn er enkele nieuwe regels in Amsterdam, zo kunnen wij geen echtparen of dames als klanten meer ontvangen.

Park 118 geeft zo goed mogelijk een update van recensietopic van dames die werkzaam zijn bij Park 118 door aan Hookers.nl. Dames die niet meer werkzaam zijn bij Park 118 zullen binnen een maand opgeschoond worden van Hookers.nl

Tarieven zijn gebaseerd op veilige seks met condoom (intiem strelen en pijpen met). Dames zijn zelfstandig en bepalen zelf welke eventuele extra diensten zij de gast aanbieden. Bij het voorstellen 1op1 met de dame, kan de gast hier kort wat vragen over stellen.

Qua informatie verschaffing over welke extra’s welke dame aanbiedt, is het Privéhuis gebonden aan de regels die Gemeente Amsterdam hanteert. Daarnaast mag een dame als zelfstandige zelf per gast bepalen wat ze wel en niet doet, het blijft een persoonlijke dienstverlening en het is om die 2e reden dus ook al niet volledig te communiceren op de website. Zo kan een dame besluiten met gast A wel te willen zoenen en met gast B niet, ze is baas over haar eigen lichaam en Park 118 respecteert dat zo ook de wettelijke regels die daarvoor gelden en per gemeente in Nederland anders zijn.

Dames bepalen zelf of ze zich willen voorstellen of niet aan de gast. Dat is ook wettelijk zo geregeld en Park 118 respecteert de wens en grens van een dame.

Wij hopen ook dat de gast de grenzen van de dame wil respecteren, de dames moeten zich prettig en veilig kunnen voelen bij ons, en dat geeft ook de juiste sfeer en energie aan de erotische date van de gast met de dame.

Dames stellen zich 1 voor 1 aan de gast voor op een aparte kamer, zodat de gast altijd kort wat info aan de dame kan vragen, maar ook omdat de gast zich dan niet bezwaard hoeft te voelen ten opzichte van de andere dames als hij zijn keuze maakt.

Gast is niet verplicht te blijven, als er geen dame van zijn smaak aanwezig is kan hij zonder wanklank vertrekken. Eventueel telefonisch reserveren voor een dame is mogelijk.

Er zijn gemiddeld 7-14 dames verspreidt over de gehele dag aanwezig.

Dames hebben zelf condooms bij zich.

Aanwezigheidslijst dames van die dag zijn zichtbaar via deze link, vaak al direct na sluitingstijd vorige dag, zo ook op de advertorial hier op Hookers.nl boven de recensietopics van de dames.

Weekroosters van aanwezigheid dames kunnen wij niet geven omdat dames zelfstandig zijn en zelf dat bepalen. Park 118 volgt die regels en mag de dames geen werkroosters op leggen.