Word jij het kinky-speeltje van Alesia & Carina? Vandaag zaterdag en morgen zondag in Amersfoort!

Deze kinky ladies weten precies wat slaafjes zoals jij willen en bespelen jouw lichaam én mind! Deze twee sexy blondines gebruiken hun sensualiteit om je op te winden, je gek te maken van lust, je te laten smachten naar een aanraking. Smekend voor genot, gebruiken ze jou voor een kinky spel en gaan ze jouw grenzen opzoeken!

Laten ze jouw tepels gloeien? Onderga jij een zwepensessie? Of pakken ze één voor één jouw slavenkut aan met een strap-on? Misschien is dan jouw beloning dat je een facesitting mag ondergaan onder de fantastische billen van Kinkygirl Carina, of mag je de voeten kussen en opkijken langs de lange prachtige benen van Kinkygirl Alesia, of gaan ze je leegmelken met hun milking machine?

De recensies van zowel Alesia als Carina spreken voor zich, er zijn al vele slaafjes die met plezier terugkijken op hun sessies. Spreek dus met ze af en beleef een kinky sensatie!

 

Agenda van Kinkygirl Alesia en Kinkygirl Carina

Alesia en Carina ontvangen exclusief bij SM Studio Nederland in de vestigingen in Almere en Amersfoort. Ze ontvangen in fraaie SM kamers met een verscheidenheid aan BDSM-meubilair om jou perfect te gebruiken. De locaties hebben een vergunning en zijn dus legale ontvangstlocaties. De ontvangt is altijd discreet door een gastvrouw, er zijn nette douches aanwezig en schone handdoeken.

Elke maandag t/m zaterdag zijn sessies mogelijk, van 11.00-21.00 uur.

Afspreken met Kinkygirl Alesia en/of Kinkygirl Carina

Een trio met deze twee kinky twintigers is natuurlijk de ultieme sensatie. Maar als dat voor jou mogelijk is, dan kan je ook 1op1 sessies afspreken natuurlijk met of Alesia of Carina. Het tarief voor een 1op1 sessie is 180 euro. Wil je een trio afspreken, vraag dan naar de mogelijkheden en prijzen.

Het is aan te raden om eerst de websites goed door te lezen, zodat je weet wat er mogelijk is qua services. Dat is geen straf, want beide websites zijn fraai en gevuld met prachtige foto’s. Contact leg je rechtstreeks met de dames zelf, doe dit in het Engels! Wees concreet en duidelijk in je vragen.

Kinkygirl Alesia & Kinkygirl Carina

Kinkygirl Alesia:

+31 657 35 84 37
kinkygirlalesia@hotmail.com
www.kinkyladyalesia.nl

Kinkygirl Carina:

+31 649 54 37 00
kinkygirlcarina@hotmail.com
www.fetishcarina.nl