Recensie van de Week: Lisa van La Cloche

De recensie die je onder de foto leest, is wat ons betreft de Recensie van de Week! Geschreven na een bezoek aan Lisa bij het welbekende Privehuis La Cloche, aan de Amsterdamsestraatweg 287D in Utrecht.

De recensie is geschreven op Citygirl.nl door ‘slowisgood’.

Recensie van de Week – Lisa – La Cloche

“Het was een mooie woensdagmiddag van de week, toen ik op de bonnefooi bij La Cloche binnenstapte, om eens te kijken wat voor een moois er allemaal zou mogen zitten. Volgens de website zou er een hele rij sjieke dames moeten zitten die dag, dat wilde ik wel eens van dichtbij bekijken…

Normaliter ben ik meer een raam-loper. Maar merk de laatste tijd dat ik niet meer zo van de ‘snelle wip ben’. Iets met mijn conditie denk ik, dus meer op zoek naar wat meer gestreel, en geknuffel, naast de rauwe sex. De dames waar ik vaker kwam bij de ramen zijn er voor een deel niet meer als gevolg van de afgelopen jaren, en anderen zijn zelf niet van dat ‘langzame gedoe’.

Dus kwam ik woensdag bij La Cloche Lisa tegen. En sja, dan ben ik toch wel verkocht. Uurtje geboekt, en op de kamer aangegeven te genieten van een langzaam opgebouwd orgasme. En dat zag Lisa wel zitten, na een lange pijpbeurt waarbij ik toch wel een of twee keer een babbeltje met Lisa gemaakt heb (om even de druk eraf te halen en de ontlading uit te stellen) heeft ze uiteindelijk het hoogtepunt voor me behaald door op mijn jongeheer te kruipen, en op me liggend, in een innige omhelzing, mij een grote glimlach te bezorgen…

Lisa dank, en ik moet mij een beraden, of ik dit niet vaker moet doen, of toch terug moet naar die ramen. Daar is het voorwerk leuker (kijken, her en der een praatje, en dan naar binnen) maar dit is ook wel lekker, zo op zijn gemak…”