Goed verdienen in een fijne sfeer, in één van de grootste steden van Nederland? Kom werken bij Huize Fleur!

Apeldoorn is één van de grootste steden van Nederland, met meer dan 160.000 inwoners. En in deze drukke stad is Huize Fleur het bekendste seksadresje! Al bijna 50 jaar is dit privéhuis én escortservice een begrip in de regio en klanten weten het dus goed te vinden.

Om alle klanten te kunnen voorzien in hun erotisch plezier, wordt er gezocht naar leuke sexy meisjes. Ben je 20 jaar of ouder en wil je fulltime of parttime werken, waarbij je werktijden bepaald in overleg? Waarbij je netjes iedere dag uitbetaald krijgt via opting-in (dus zonder gezeur met belasting achteraf)? Waar je in een klein en gezellig team werkt in huiselijke sfeer?

Er zijn ook mogelijkheden om te overnachten als dame (als er minimaal 2 personen zijn). Als je in de avond werkt hoef je na je werk niet nog ‘s nachts over straat.

Mail dan vooral naar Fleur en misschien kan jij wel goed geld verdienen in Apeldoorn! Mailen kan naar fleurprive@hotmail.com. Meer lezen over werken bij Huize Fleur? Check dan de website www.kweekweg10.com/vacatures!