Privehuis Maison Monty sinds deze week weer open in coronatijden, nu als massagesalon

Opvallend! We zagen op het Twitter-kanaal van Maison Monty, het bekende privehuis in Rijswijk, dat ze weer geopend zijn. Weliswaar niet als privehuis, maar als massagesalon.

Sinds 11 mei is het weer toegestaan voor masseuses om hun werk uit te voeren. Prostitutie mag echter nog niet. Bedrijven met een prostitutie-vergunning mogen daarom nog niet open. In de routekaart die door de overheid is gemaakt, staat sekswerkers pas op 1 september op de agenda om weer te mogen starten. En dat is onder de voorwaarde, dat tegen die tijd het corona-virus beduidend meer onder controle is.

Tweet van Maison Monty op 26 mei 2020

Creatieve oplossing gevonden? Welke privehuizen zullen volgen?

Het privehuis uit Rijswijk geeft duidelijk aan dat er geen seks mogelijk is en alleen massages, vanaf 65 euro voor 30 minuten. Op 26 mei waren er zes dames aanwezig melden ze op Twitter voor ‘de lekkerste massages’, waarvan drie dames die ook als sekswerkers op de website van Maison Monty staan.

Heeft Maison Monty een creatieve oplossing gevonden in de tijden van corona-maatregelen? Welke privehuizen zullen volgen? En mag dit? We zijn zeer benieuwd!