Bordeel biedt maagd Daan (26) ontknaapservice aan: ‘Ik wil niet naar de hoeren’

Daan Wielens en zijn docu Knaap blijven reacties losmaken. Een escortbureau biedt de documentairemaker uit Deventer nu een uur ‘Virgin Service’ op hun kosten aan. Hij slaat af. ,,Daar gaat het helemaal niet om. En ik hoef ook geen sekstips.”

Wielens deed deze week zijn verhaal, omdat hij zijn docu Knaap uitbracht over de druk die hij ervaart door mannelijke maagdelijkheid op latere leeftijd. Hij wil iets aan het taboe daarop doen. Sindsdien is hij niet meer uit het nieuws weg te slaan. Het Amersfoortse privéhuis House of Dreams springt daar op in door hem nu een uur ontknaapservice ‘met extra hulp en aandacht’ en sekstips aan te bieden.

Op dat aanbod zit Wielens helemaal niet te wachten. ,,Daar gaat het helemaal niet om. Het gaat om iemand vinden, hoe dat gaat. Ik wil niet naar de hoeren. Bovendien hoef ik geen sekstips. Ik hoor genoeg dingen en weet genoeg dingen en de eerste keer is vast toch onhandig.”

Filmmaker

Hij ziet het meer dat er bedrijven opstaan die een graantje van de publiciteit mee willen pakken. ,,Er zijn best veel mensen die nu iets van me willen.” Zelf heeft hij geen moeite zich staande te houden in de storm van publiciteit. Hij vreest ook niet dat het stempel van maagd tot in lengte van dagen aan hem zal blijven kleven. ,,Ik heb geen spijt. Ik doe dit als filmmaker. De vrouwen reageren er volgens mij ook niet anders op. Wel mag het van mij af en toe wel wat meer over de documentaire zélf gaan.”

bron: AD 3-5-2019