Bedrogen vrouw woest op bordeel na peperdure escapade echtgenoot

GOLD COAST – Ze kwam er achter dat haar man naar een bordeel was geweest en daar bijna vierduizend dollar had gespendeerd aan dames van lichte zeden. Maar in plaats van verhaal te halen bij haar echtgenoot ging de vrouw woedend naar de manager van de Pentagon Grand in het Australische Gold Coast.

De man vertrok, maar kwam met zijn woeste vrouw weer terug bij het bordeel. Haar man was dronken geweest en stond stijf van de drugs, beweerde ze. Camerabeelden wezen echter op niets raars, aldus de manager, die benadrukte dat de man nog in prijs gematst was ook. Dat ging er echter niet in bij de vrouw.

„We hebben haar verteld dat ze welkom is om vreedzaam te protesteren op openbaar terrein”, zegt Pfeifer. „We hebben haar geadviseerd de politie te bellen als ze denkt dat haar man ’opgelicht’ is, omdat ze niet naar ons wil luisteren. Hij wist wat hij deed, maar werd betrapt.”

Het bordeel vindt het vervelend tussen twee geliefden in te komen. „Maar het is alsof je het casino de schuld geeft van het gokken van je man… we hebben geen controle over zijn daden.”

Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/737715285/bedrogen-vrouw-woest-op-bordeel-na-peperdure-escapade-echtgenoot