Welke privehuizen zijn er in de regio Utrecht?

Door het wanbeleid van de laatste jaren door de plaatselijke en landelijke overheden + de enorme groei van internet zijn het aantal vergunde sexbedrijven overal in Nederland drastisch afgenomen. Ook omdat er bij Justitie en Politie geen prioriteit is voor opsporing van niet vergunde bedrijven en dames die overal op internet kunnen adverteren en veelal vanuit huis of de vele hotels werken, hebben veel vergunde bedrijven het moeten afleggen tegen deze opkomst van illegale prostitutie. Daarnaast hebben de bezuinigingen op Justitie en Politie natuurlijk ook geen positieve invloed gehad om de explosieve groei van niet vergunde dames en bedrijven te beteugelen.

Sterker nog, door het strengere beleid van overheden tegen vergunde bedrijven of sluiting daarvan, hebben ze de illegale sector nog beter in het zadel geholpen. Zo is er in de regio Utrecht een bekende club op de Amsterdamsestraatweg gesloten, en is een vestiging van privehuis Jan Bik gesloten. Tevens zijn er honderden vergunde raamlocaties op de Hardebollenstraat in het Centrum van Utrecht en het Zandpad in de wijk Overvecht gesloten.

Vele dames werken nu illegaal vanuit huis, of bij anderen vanuit huis of hotel of zonder vergunning als escortdame. Omdat deze dames vrijwel geen belastingafdracht hebben en geen controles van de Gemeente, Politie of GGD zijn zij direct een valse concurrentie voor de vergunde bedrijven die streng gecontroleerd worden door overheden + hoger kosten en belastingafdrachten hebben.

Wat is er nu nog in de regio Utrecht aan vergunde bedrijven als privehuizen:

Wat is er dan nog op 30 minuten rij afstand van Utrecht?