Wegens groot succes, is het sterk aan te raden tijdig reserveren met Kinkygirls Alesia & Carina

Kinkygirl Alesia
Kinkygirl Alesia
Kinkygirl Carina
Kinkygirl Carina
Mrs. Pia
Mrs. Pia
Mrs. Michela
Mrs. Michela

Het loopt storm qua boekingen met zowel de 1op1 sessies met Kinkygirls Alesia en Carina a €180,00 per uur. Maar vooral ook de trio sessies. En ook de sessies samen met andere Meesteressen in Amersfoort/Utrecht/Almere zijn erg populair.

Daarom het is dus raadzaam om tijdig te boeken. En dat gaat het snelst via Whatsapp of SMS in het Engels met de Kinkygirls zelf. Of via je Meesteres die bij SM Studio Amersfoort, Almere of Utrecht ontvangt.

Reserveren met Kinkygirls

Contactgegevens van de Kinkygirls vindt je via de advertentie van Kinkygirl Carina en de advertentie van Kinkygirl Alesia. Van de andere Meesteressen kan je de contactinfo vinden via www.smstudio-amersfoort.nl/agenda & www.smstudio-almere.nl/agenda

Kinkygirls Agenda

Op deze momenten en locaties zijn de Kinkygirls beschikbaar voor sessies:

  • Vrijdag 19 april – Amersfoort
  • Zaterdag 20 april – Amersfoort
  • Dinsdag 23 april – Almere
  • Woensdag 24 april – Amersfoort
  • Donderdag 25 april – Almere
  • Vrijdag 26 april – Amersfoort

SM Ruimte

Wil jij als zelfstandige Meesteres, Kinkygirl of erotische klasse girl zelfstandig ook een erotische of SM kamer huren? En wil je dat op een volledig legale locatie? Dat kan dan formeel volgens de regels ook in Almere. Hiervoor dien je in bezit te zijn van een Nederlands BSN nummer en KvK nummer. Foto’s van de kamers volgen snel! Voor meer informatie, mail gerust alvast naar info@smstudio-nederland.nl.