SM Studio Almere opent maandag 14 mei haar deuren!

Ja slaven, www.smstudio-nederland.nl breidt verder uit. Maandag 14 mei opent SM Studio Almere haar deuren. Momenteel wordt die locatie grondig verbouwd en alles nieuw geplaatst van 7 werkkamers van nieuwe vloeren, muren, sanitair tot plafonds en SM meubels. Een waar BDSM walhalla met de fraaiste en nieuwste sfeervolle SM kamers van Nederland. Goed bereikbaar vanaf de snelweg. 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht en ook vanuit Amersfoort, de polder, Noord-Holland en het Gooi vliegensvlug bereikbaar. Gratis parkeren en ruime openingstijden.

Luxe douches aanwezig, sfeervolle SM kamers met diverse SM speelmeubilair, maar ook a.s. douches op kamers of jacuzzi aanwezig. Discrete ontvangst en een keur aan bekende Meesteressen en of kinkygirls!

In Almere zullen o.a. de zelfstandige Meesteressen Katharina & Poison gaan ontvangen die daar al eerder op die locatie ontvingen voor deze overname. Tevens gaan vele andere Meesteressen daar ontvangen die aangesloten zijn bij het samenwerkingsverband van www.smstudio-nederland.nl en o.a. www.kinkydevils.nl en zullen zij ook op andere SM locaties ontvangen waar zij zelf natuurlijk graag willen werken.

Natuurlijk zijn ook andere Meesteressen en particulieren stellen welkom om een spannende SM kamer te huren in Almere of op andere SM locaties waarmee wij www.smstudio-nederland.nl een samenwerking hebben. En via onze eigen marketing en agenda websites extra promotie kunnen maken. Zoals www.smstudio-amersfoort.nl.

Voor commerciele Meesteressen worden ook gunstigere huurprijzen gehanteerd en met een goede verdeling Meesteressen, dus geen overschot aan Meesteressen en een duidelijk visie, huisregels, goede sfeer en professionele marketing en klantenbenadering.

Nog even dus en dan is er weer een NIEUWE SM locatie geopend in Nederland. En daar zal het niet bij blijven, er komt nog veel meer dit jaar in 2018! Het wordt een hete zomer….. 😉 Blijf www.smdome.com het grootste en meest informatieve BDSM blog van Nederland en België met de meeste Meesteressen volgen! Wil jij als Meesteres alvast meer info? Mail dan naar info@smdome.com.