Safia, bloedmooie getinte Hindoestaanse met modellooks bij Privehuis La Cloche

Ja deze prachtige jonge parel is een lust voor het oog en een genot voor iedere man met smaak in bed. Safia heeft nu foto’s, zie ze op haar profielpagina: www.privehuislacloche.nl/safia

Ze is zeer populair en geliefd bij de gasten/klanten van het prachtige privehuis in Utrecht. Lees de recensies maar eens via deze link en deze link.

Zo maar een citaat uit een recensie van een klant die bij haar geweest is:

Na een klein kwartiertje een zachte klop op de deur en daar kwam Safia met een glimlach binnen lopen en zich voorstellen. Nou ik was om! wat een lekker ding! Gelijk de gastvrouw laten komen en afgerekend en een fantastisch uur gehad met deze hele lekkere Safia. Je zou zo’n meisje thuis hebben dan deed ik geen oog meer dicht en dan bedoel ik omdat ik altijd met haar bezig zou willen zijn

Heerlijk getongd, strelen en opgeilen heel rustig maar o zo lekker, en daarna topsex gehad, ik voelde mij een totaal ander mens. Er was zelfs tijd over, en toen over koetjes en kalfjes gekeuveld en uiteindelijke via een lekkere massage en pik massage met olie voor een 2e keer klaargekomen bij Safia. Deze gaat mij veeeeel vaker zien!

Safia is regelmatig aanwezig bij Privehuis La Cloche aan de Amsterdamsestraatweg 287-d in Utrecht. Wil je weten wanneer ze er is? Check dan het het weekrooster via www.privehuislacloche.nl/weekagenda!