Recensie van de week: Nikki – House of Dreams Amersfoort

Wij vonden hier een prachtige recensie over Nikki, die ontvangt bij Privehuis House of Dreams in Amersfoort. De recensie kan je lezen onder de foto.

 

“Ik wandel niet vaak en als ik het doe, gaat het bijna altijd om een specifieke `kink´ van me te bevredigen.
Een specifiek type DVP, een specifieke handeling…zulk soort dingen.
Zo was ik enkele weken geleden voor het eerst sinds juli 2017 (!!!!) weer eens op stap.

Dat deed het vuur aanwakkeren voor één van de weinige ´kinks´ die er nog op mijn lijstje staan… een jonge donkere meid. Voor velen een taboe, puur gelet op het leeftijdsverschil. Maar feitelijk kan me dat geen reet boeien. De dame in kwestie mag me weigeren als zij er geen trek in heeft en ik zie nou eenmaal liever een knappe (jonge) vrouw, dan een dame die mijn schoonmoeder zou kunnen zijn.

Na een korte speurtocht kwam ik uit bij Nikki, een 22 jarige Antilliaanse die ontvangt bij House of Dreams in Amersfoort.
Haar recensies waren positief en bij telefonische navraag bleek dat ze geen bezwaar had tegen een oudere man.
Ze ontvangt nog niet op regelmatige dagen en ik had geluk dat ik haar vorige week kon bezoeken.

Het concept van deze club is dat je een kamer plus dame boekt. Standaard tot het pakket behoren pijpen en neuken met condoom en strelen. De rest zoals beffen, pijpen zonder, tongzoenen, anaal etc. kunnen in overleg met de dame van je keuze, en tegen een door haar te bepalen meerprijs.
Om de kat uit de boom te kijken ging ik voor een half uurtje met Nikki. Toen ze me kwam halen in de ontvangstruimte, was ik meer dan aangenaam verrast door haar verschijning. Op de kamer informeerde ze me over de aanvullende mogelijkheden en de meerprijzen. Om haar te mogen beffen rekenende ik graag € 20 extra met haar af.
Tijdens het uitkleden raakten we aan de babbel en vroeg haar nogmaals of ze het niet `vreemd of raar´ vond om seks te hebben met een veel oudere man. Ze gaf aan daar geen moeite mee te hebben. Ik stond te genieten van haar mooie lichaam. Ze vertelde dat ze al eerder bij deze club had gewerkt, maar even was gestopt omdat ze zwanger was geworden. Inmiddels ligt de bevalling alweer een tijdje achter haar en was ze vorige week weer begonnen. Ze probeert een paar vaste dagen te werken, maar zal zich beperken tot overdag.

We hebben ons prima vermaakt in bed. Nikki is een mooie meid met een flinke bos met krullen. Ze is lief en spontaan en luistert goed. Door haar zwangerschap zijn haar borsten (ten opzichte van de foto’s) behoorlijk in grootte toegenomen en iets meer onderhevig aan de zwaartekracht. Ik vond dat absoluut geen bezwaar. Ik hou van grote naturel borsten met grote tepels. Ze gaf aan dat ik er best hard aan mocht zuigen en, alhoewel ze was gestopt met borstvoeding, de kans bestond dat er nog wat uitkwam. Dat liet ik me uiteraard geen 2e keer zeggen en na enkele pogingen voelde ik wat zoete moedermelk in mijn mond. Uit beide borsten kwamen nog een paar druppels.
De resterende tijd heb ik me ook nog prima vermaakt met haar lekker smakende kutje.

De tijd vloog voorbij, mede door een heerlijke en leuke Nikki. Een knappe en gezellige meid met een mooi lichaam, heerlijke borsten en een knap bekkie met een forse bos met krullen.

Ofwel, het herhalingsgevaar is zeer groot. Ik weet inmiddels wat deze dame in huis heeft, dus de volgende keer wordt het zeker een uur plezier met het uitgebreide pretpakket aan extra´s.”

Ook een date met Nikki?

Wil je na het lezen van deze recensie ook met Nikki afspreken? Kijk dan in de week-agenda van het privehuis om te zien of ze aanwezig. Meer over Nikki zelf kan je zien en lezen via haar profielpagina op www.privehuishod.nl/nikki!