Recensie van de week: Felicia – House of Dreams – Amersfoort

Geschreven door OlafV vonden we hier deze recensie geschreven over Felicia:

“Afgelopen dinsdag een gezellig uurtje geboekt bij Felicia. De foto’s en de beschrijving op de website sprak me aan en ik heb de stoute schoenen aangetrokken en het privehuis gebeld.

Op de afgesproken tijd kwam ik naar het privehuis en sneekte in naar binnen bij de poort uit het zicht van de straat. Ik belde aan de de gastvrouw deed open. Nadat ik aangegeven had dat ik een afspraak met Felicia had, werd ik netjes in de wachtkamer gezet. Er werd keurig gezorgd dat ik zowel bij binnenkomst als bij vertrek geen klanten tegenkwam. Na een paar minuten kwam Felicia me halen en liep ze voor me uit de trap op. Daarbij had ik al een prachtig uitzicht.;-).

Eenmaal op de kamer bespreken we de wensen en de don’ts en ik gaf aan dat ik het snel warm zou krijgen en ze zette daarop alvast lekker de airco aan. Na de wensen besproken te hebben vond ik het best even spannend. Ze had een SM-achtergrond maar daar was ik niet naar op zoek. Gelukkig kon ze zich beheersen. Ze pijpte me heerlijk. Wat een lekker gevoel. Ik had ook aangegeven dat ik haar lekker wilde verwennen en ging over op het vingeren en beffen. Ze was heerlijk fris en ze vroeg of ik haar naar een hoogtepunt wilde brengen. Ze vertelde me hoe ze het het liefste had en niet lang daarna voelde ik de trillingen en kwam ze klaar. Daarna vroeg ze welke standjes ik lekker vond en deden vervolgens missoinaris, doggy etc. We sloten af met op mijn verzoek een handjob en kwam daarbij heerlijk met veel zaad over haar klaar. Na ons lekker opgefrist te hebben hadden we nog wat tijd over en hebben we gezellig nog wat gekletst. Daarna werd ik netjes naar buiten geleid en namen we afscheid.

Ik heb aan Felicia een leuke indruk aan overgehouden en ik denk zeker dat een tweede keer nog fijner kan worden.

Het was de eerste keer bij House of Dreams en kreeg een goede indruk. Een pluspunt is zeker de airco en de discrete ontvangst (je wordt gelijk in een kamer gezet ipv een bar o.i.d.). Ik kom er graag nog een keertje terug.”

Meer over Felicia weten? Kijk eens op haar profielpagina via www.privehuishod.nl/felicia