Recensie van de week: Beau – Privehuis Dreamgirls – Bergen op Zoom

Op het forum www.legaledamesvanplezier.nl vonden wij onderstaande recensie over Beau, die ontvangt bij Privehuis Dreamgirls in Bergen op Zoom:

“Afgelopen maandag heb ik een lekker uurtje beleeft met Beau. Ze heeft een heel mooi gezicht en een slank goedgevormd lichaam. Het was een heel relaxt uur, ze is een kalme meid. Gewoon en chill… maar als de echte sex begint is ze wel heel erg passievol! Het was echt een vrijpartij, bijna alsof het je vriendin is. Tongzoenen, strelen, haar tepels gelikt en ik kreeg een erotische pijpbeurt. Ik heb haar ook nog gebeft, waar ze van leek te genieten zonder overdreven porno geluiden ofzo.

Daarna is ze boven op me geklommen, en pfoe deze meid weet hoe ze moet rijden! Het was zo opwindend hoe ze zichzelf ook betaste tijdens het rijden, terwijl ik haar heerlijke kontje vasthield… Ik was al dichtbij een orgasme! Maar ik wilde niet zo snel klaarkomen. Dus weer terug naar chill en relaxt, om vervolgens in missionaris en uiteindelijk in doggy deze heerlijke vrij partij af te maken. Ik kwam klaar vanuit mijn tenen! Daarna ook nog even gerelaxt, lekker opgefrist en met een dikke zoen weer de deur uit.

Beau is echt een toppertje, ik hoop dat ze nog regelmatig in Bergen op Zoom zal zijn, want ik maak graag een tussenstop voor haar!”

Meer over Beau

Beau is meermaals per week te vinden in Bergen op Zoom. Je kan meer van haar zien en lezen via www.privehuisdreamgirls.nl/beau