Recensie van de week: Manon van Privehuis Dreamgirls

Bij Privehuis Dreamgirls in Bergen op Zoom vind je sinds kort deze BBW (Big Beautiful Woman) en dat is niet onopgemerkt gebleven. Deze fraaie recensie is geschreven na een bezoek aan Manon en wat ons betreft dan ook de Recensie van de Week!

De volledige recensie lees je onder de foto. Wil je na het lezen van de recensie zelf ook met Manon het bed in? Check dan de website van Privehuis Dreamgirls om te zien wanneer ze aanwezig is!

Recensie van de week: Manon – Privehuis Dreamgirls

“Goh, het is al weer heel lang geleden dat ik iets geschreven heb. Hoe dat komt? Nou, één of ander kutvirus heeft een tijd de boel stevig verziekt, én ik ga eigenlijk nooit meer naar privéhuizen of clubs. Ik ben meer een man van “de feestjes”. Op één van die feestjes, alweer een paar jaar geleden, ben ik Manon eens tegen het lekkere lijf gelopen. Eigenlijk was ik op slag verliefd: een goedlachse oer-Hollandse krullenbol, een puur natuur echt vrouwenlichaam en een libido waar menig dame nog een puntje aan kan zuigen! Helaas is Manon niet veel later gestopt met de feestjes, maar toen ik hoorde dat ze weer privé-ontvangst deed sloeg mijn hart een tik over en steeg mijn bloeddruk. Een tijdje geleden was ik bij vrienden in Middelburg en toen ik (met de trein) op de weg terug langs Bergen op Zoom kwam viel me op dat het minder ver was dan ik dacht. Dus: na wat wikken en wegen toch maar eens een afspraak gemaakt!

De ontvangst was geweldig, alsof we elkaar vorige week nog hadden gezien! Manon was nauwelijks veranderd, nog steeds diezelfde prachtige dame als ik me herinnerde van een paar jaar terug. Natuurlijk, toen was ze al een lekker volle dame, en ook Manon heeft er de afgelopen tijd (net als ik!) een paar Corona-kilo’s bijgekregen, maar voor de liefhebber is en blijft het een fantastische dame. Als je van slanke sprietjes houdt moet je hier niet zijn, maar hou je van echte vrouwen, met een maatje (of twee) meer én een ENORME sexdrive, dan kan ik je haar alleen maar enorm aanbevelen. Ze is helemaal zichzelf, puur natuur, en alleen maar bezig om jou een leuke tijd te geven… en het is overduidelijk dat ze er zelf ook enorm van geniet!

Na de hernieuwde kennismaking en de financiële afhandeling heb ik me een uurtje heerlijk laten verwennen. Manon geeft vanaf de allereerste minuut vol gas, er is geen plekje op mijn lijf dat niet door haar betast, gekust of gelikt is. Als liefhebber van een goede blowjob, ik weet echt niet of ze zich dat nog herinnerde, heb ik een hele tijd genoten van haar kunsten. Het was af en toe echt vechten om niet klaar te komen, maar ik wilde niet te vroeg mijn kruit verschieten. Nee, dat heb ik pas na een hele tijd gedaan, waarin de gekste standjes voorbij kwamen, waarbij we hele vieze dingen hebben gedaan (hmmmmmm, squirten!) en waarin we verschrikkelijk hebben gelachen en geouwehoerd. Nadat ik mijn condoom gevuld heb werd dat vakkundig verwijderd, waarna we nog even heerlijk tegen elkaar aan hebben gelegen om te knuffelen. Dat had de rest van de middag mogen duren, en ik vrees dat ik stiekem een klein beetje langer dan een uur ben gebleven, maar uiteindelijk was het tijd om te douchen en met een hele dikke knuffel afscheid te nemen.”