A real hot kinky Summer with Mistress Vernice in Amersfoort?

vernice1
vernice2

Al jaren aan de top in Nederland op kinky, fetish & SM gebied, ook voor soft erotisch, indien jij een schone openminded en respectvolle man bent van boven de ca. 28 jaar. Met een positieve energie en instelling.

Meesteres Vernice ontvangt alleen in Amersfoort in een SM kamer bij SM Studio Amersfoort aan de Soesterweg 271 en alleen op afspraak. Vast tarief van €200,00 per uur en minimale speelduur van 1 uur omdat Meesteres Vernice kwaliteit wil geven. Velen gingen je voor voor en de agenda van Meesteres Vernice is altijd volgeboekt of op zijn minst voor 90% dus wees op tijd met plannen.

En dat kan door hier https://www.meesteresvernice.nl/nl/contact-info-en-tarieven-meesteres-vernice-high-class-bdsm-fetish-femdom-meesteres/ het contactformulier op haar website COMPLEET in te vullen.

Deze zomer is ze wat langer aanwezig namelijk vanaf 27 juli t/m 10 augustus op de zondagen na. En dan tussen 12.00 en 22.00 uur.

Ook voor bislavensessies (goed geschapen potente goodlooking bi man beschikbaar, trio sessies met 2e knappe Kinkygirl (Carina of Alesia) bespreekbaar maar ook een meisje voor erotiek welke die dag aanwezig is in het privehuis www.privehuishod.nl.

Lees de recensies via https://www.citygirl.nl/node/233