Recensie van de week: Joy – House of Dreams – Amersfoort

Wij lazen hier http://www.citygirl.nl/node/5773/page2#post11433 de volgende recensie over de Nederlandse blondine Joy die bij House of Dreams in Amersfoort ontvangt en soms in Privehuis La Cloche in Utrecht, geschreven en beleefd door: Nick112

Afgelopen week een bezoek gebracht aan Joy, in eerste instantie had ik met Anouk afgesproken maar ik zag onderweg dat Anouk ineens van de website weg was. Even gebeld en de altijd vriendelijke gast vrouw bevestigde inderdaad dat Anouk had afgezegd. Gelukkig was Joy nog wel beschikbaar maar wel een half uurtje later.

Bij aankomst weer zeer vriendelijke ontvangen en even moeten wachten op Joy, ik was iets aan de vroege kant. Tijdens het wachten begon ik toch wel wat zenuwachtig te worden hoe Joy zal zijn. Maar toen ze mij kwam ophalen was dat eigenlijk direct voorbij. Wat een verschijning is Joy.

Heerlijke grote borsten, en een mooie kont om naar te kijken om achteraan te lopen naar de kamer. Even de extra’s afgestemd waarna we ons gingen uitkleden.

Tijdens het wassen al hevig aan het zoenen, niet normaal hoe het zoenen met Joy is, ik weet niet wat maar het zoenen met Joy heeft iets aparts zo lekker. Net of je met je vriendin zoent welke je al een hele tijd niet hebt gezien. Hygiene met Joy is uitmuntend, de eerste was actie begint met beide even de mond spoelen. Waarna de rest volgt.

Gezien het zoenen al zo heerlijk was begon mijn jongeheer ook al zijn werk te doen, Vervolgens op bed beland en hier door gegaan met met het zoenen en elkaar strelen. Waarna Joy mij super heerlijk heeft gepijpt (PZC) en afwisselend andere lichaamsdelen oral bevredigde.

Hierna overgegaan in stand 69 zodat ik ook mijn werk bij haar kon doen. Iets wat ik ook heerlijk vind om te doen. Tip van Joy om mijn naam hier te wijzigen naar “Befkoning”, gezien de verschillende dames mij elke keer complimenten geven ben ik daar blijkbaar erg goed in, iets wat ik leuk en geil vind dus altijd leuk om dan een compliment te krijgen.

Vervolgens diverse standjes geprobeerd en wat nieuwe dingen voor mij, deze nieuwe dingen waren niet helemaal mijn ding en bij het aangeven daarvan stopte Joy ook direct.

Joy is een zeer gezellige dame welke erg leuk is om te zien. Qua uitstraling echt een porn look. maar ook zeer zeker een GFE.

Joy gaat mij zeker nog een keer terug zien, Joy nogmaals bedankt voor de gezelligheid.

Zie meer info over Joy via https://www.privehuishod.nl/joy-2/ vaak aanwezig en ook deze zondag 11 oktober 🙂