Recensie van de Week: Emma – Privehuis La Cloche

Wij lazen hier een fraaie recensie geschreven na een bezoek aan Emma bij Privehuis La Cloche. Er zijn over deze blondine de laatste jaren al vele recensies geschreven, louter positief. Zo ook deze recensie, die in zijn volledigheid onder haar foto te lezen is.

Wil je zelf ook met Emma zo een ervaring? Kijk in de week-agenda om te zien wanneer ze aanwezig is. Het wordt zeer aangeraden om te reserveren via de gastvrouw, gezien haar populariteit. En op Emma haar profielpagina zie je meer foto’s en lees je welke diensten ze allemaal aanbied.

Recensie van de Week: Emma – La Cloche Utrecht

“Wat kan je nog toevoegen aan alle heerlijke belevenissen met Emma, zoals hierboven beschreven. Ik denk niets. Ik bevestig graag dat Emma een dijk van een vrouw is, geniet van alle seks die je met haar hebt, en die zij met jou heeft, die pijpt zoals zij wil pijpen. Maar jongens, áls ze je pijpt en ze kijkt je af en toe aan met haar groene glimmende oogjes (meestal is ze zo geconcentreerd aan het genieten van het warme mannenvlees in haar zachte, hete mond), dan word je lul alleen maar harder. Pijpen is het woord ook niet; ze leeft pas als ze een lul in haar mond heeft, je voorvocht behendig naar binnenslobbert terwijl ze je geil aankijkt. Of je ballen minutenlang in haar natte mond heen en weer laat glijden. Je moet haar soms dwingen om zich om te draaien, zodat je in ’69 komt te liggen. Dat doet ze met tegenzin omdat het risico er is dat ze je eikel uit haar mond moet laten glijden, en dat is niet wat Emma wil. Ze draait behendig, zonder los te laten en stapt langzaam met haar heerlijke dijen over je hoofd heen, zodat haar kont precies ligt waar zij ‘m wil hebben. Recht boven je gezicht. Als je dan haar kont opentrekt, haar kut omhoog masseert, dan gromt Emma, ze gromt met jouw drijfnatte eikel in haar mond. Je beft Emma met haar eigen vocht makkelijk nóg geiler. Ze is een en al seks, mooie Emma. Tot de volgende keer maar weer, geweldige vrouw!”