Recensie van de Week: Coco van Privehuis La Cloche

Hieronder lees je een fraaie recensie, geschreven na een bezoek aan Coco op Citygirl.nl. We moeten volledig op de recensies afgaan dat dit echt een knappe meid is, want van deze Nederlandse blondine staan geen foto’s online. Ze is slank, heeft groene ogen en mooie C-Cup borsten. En zoals te lezen is, een feestje op de kamer! Lees meer over de diensten van Coco via deze link.

Ze ontvangt over het algemeen 1 a  2 dagen in Utrecht bij Privehuis La Cloche. Je kan in de week-agenda zien wanneer ze verwacht wordt aldaar.

Recensie van de Week – Coco van Privehuis La Cloche

“Aangezien de drukte op mijn eigen werk toeneemt en een reisje naar Amersfoort steeds meer een enorme uitdaging wordt, was ik erg blij om te zien dat Coco afgelopen woensdag op de agenda stond van Privéhuis La Cloche. Ik als geboren en getogen Utrechter, was er natuurlijk razendsnel bij om een afspraakje te maken met Coco in mijn ”eigen Utrecht”.

Ook moest ik mij haasten om op tijd te komen, maar kwam gelukkig een paar minuten voordat ik mijn afspraak aan bij La Cloche. De leukste gastvrouw die House of Dreams en La Cloche heeft deed open, volgens mij ook een lieve ras Utrechtse vrouw. Ze verontschuldigde zich dat Coco iets uitliep, maar vond dat geen probleem. Had toch nog wat werk af te ronden op mijn telefoon, en tijdens het wachten werd ik al voorzien van een lekker koud drankje en ook nog een babbeltje gemaakt met de gastvrouw.

Na een paar minuten werd er op de deur geklopt, en daar kwam Coco binnenlopen om mij snel naar haar kamer te begeleiden.

Na een kort babbeltje hoe en met elkaar ging, vlogen de vonken in het uur er weer vanaf. Niet normaal meer, wat een fantastisch uurtje was dit weer. Het mooie van deze dat was, dat de regie in handen was van Coco. En ik vond het meer dan prima, om de prooi van Coco te zijn.

Zoals altijd vloog het uurtje voorbij, en na weer afscheid te hebben genomen van Coco stond ik echt weer met een glimlach van oor tot oor buiten aan de Amsterdamsestraatweg.

Over twee of drie weekjes maar weer eens kijken of ik mijn werk met een bezoekje aan Coco kan combineren, want een uurtje met haar in waanzinnig.”