Privehuis La Cloche Utrecht is weer open!

Privehuis La Cloche Utrecht

Op de oude locatie van de beroemde en oudste sexclub van Utrecht (La Cloche) is nu een privehuis geopend. Privehuis La Cloche Utrecht! Er is veel verbouwd op de Amsterdamsestraat 287-d. Vloeren, wanden, meubels, verlichting, wanddecoratie en spiegels. Alles is nieuw. Stap voor stap is zo het fraaiste privéhuis van de provincie Utrecht ontstaan. Een plek waar vele sexy meisjes aanwezig  zijn om mannen heerlijk te verwennen!

Er zijn 7 erotische kamers die allen nieuw verbouwd zijn. Er zijn douches en bubbelbaden aanwezig. En van die 7 kamers, is één kamer als een kinky SM kamer te gebruiken. Oftewel, alle ingrediënten voor een mooie locatie voor erotiek en kinky!

Alle controles van Gemeente Utrecht zijn geweest en alles is goedgekeurd. Alle aanvragen betreffende exploitatie en bouwvergunning zijn in zeer snel tempo behandeld en goedgekeurd. En dit met alle medewerking van de Gemeente Utrecht.

Er is gratis en ruime parkeerruimte in de straten achter het pand. Privehuis La Cloche Utrecht zit tevens nabij het Centraal Station Utrecht en er zijn bushaltes in de straat. Dus genoeg mogelijkheden om op bezoek te gaan aan de Amsterdamsestraat 287-d in Utrecht!

www.privehuislacloche.nl