Met deze datingapp kan je kinky gelijkgestemden vinden, en daten op afstand

Kinky singles en koppels opgelet! Nu we met z’n allen aan social distancing doen, zijn trio’s natuurlijk uit den boze. Behalve via deze nieuwe datingapp feeld.co!

Datingapps

Datingapps schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond, en dan vooral voor de niche-markt. Tinder is natuurlijk hartstikke mainstream, dus steeds meer apps focussen zich op een kleiner deel van de markt. Zo schreven we hier een aantal weken geleden als over DinkyOne (Tinder voor kleine piemels), BigOne (Tinder voor uitzonderlijk grote piemels) en nu is er Feeld: een datingapp voor mensen met dezelfde kinky voorkeuren.

Quarantaine-proof

Nu hoor ik je denken: allemaal leuk en aardig, maar we zitten in quarantaine! Boodschappen doen voelt al als een overtreding, hoe kan ik in deze tijd nou met een wildvreemde afspreken? Laat staan met twee?!

Laat Feeld dáár nou precies op inspelen: ze hebben een nieuwe feature, waarin alle ‘actie’ op afstand gebeurt. Zo connect je met mensen die dezelfde seksuele wensen hebben als jij, maar kan je al deze kinky hobby’s gewoon vanuit je eigen huis- of slaapkamer uitvoeren. Quarantaine-proof!

Hoe werkt het?

Je maakt een profiel aan (dit kan ook anoniem, of met wazige foto’s) en gaat op ontdekkingstocht. Je kan verschillende categorieën ontdekken: zo heb je de Quarantine Core (om met andere quarantainers in contact te komen), de Sext Bunker (kom maar door met die geile praatjes) en Remote Threesomes (voor die trio’s op afstand dus). Simpelweg iemand (of twee iemanden) uitzoeken die je leuk vindt en je kinky avontuur kan beginnen.

Waarom de quarantaine-optie?

Product Manager Anna Kirova is van mening dat, alleen omdat we in quarantaine zitten, dat niet hoeft te betekenen dat we niet van onze seksualiteit mogen genieten: “We streven altijd naar openheid en eerlijkheid rondom seksuele verlangens. In een crisistijd hebben we deze eerlijkheid ook nodig, dus is het de taak van platforms zoals de onze om mensen te laten zien dat hun seksleven er niet onder hoeft te lijden. We hebben de quarantaine-feature ontwikkeld om mensen nog steeds hun nieuwsgierigheid en verlangens te kunnen laten onderzoeken, maar dan op afstand.”

Bron: Panorama.nl