Kinkygirl Gabriella in Antwerpen! Overdag tot 17.00 uur aan de Schipperstraat 47-1 & na 17.00 uur op 39-3

Gabriella wachtte even op nieuwe goede foto’s voordat ze online wilde… en daar is ze dan! Deze kinky Oostblokbabe is een real Kinky Devil te noemen. Een prachtige body met supergrote lekkere zachte borsten, uitdagend kijkend gezicht met ogen die je uitkleden als ze je bekijken. Lange donkere haren en een prachtige ronde sexy kont. Deze twintiger is een begrip in de Schippersstraat, het redlightgebied van Antwerpen.

En Gabriella is van vele markten thuis, als jij die geile man bent die weet hoe hij een vrouw met respect moet behandelen. En dat begint met jouw persoonlijke hygiëne, dus als je dat op orde hebt, en je weet ook wat je geil vindt om te doen (van pornosex tot kinkygames, van girlfriend experience tot SM) dan ben je bij deze stoot van harte welkom.

Gabriella ontvangt dagelijks in Antwerpen in het beroemde en grote redlightdistrict, het Schipperskwartier. Ze heeft zowel in de dagshift (tot 17.00 uur) als in de avond (vanaf 18.00 uur) een schone sfeervolle ruime kamer met ruim bed tot haar beschikking. Ook bezit Gabriella over de nodige SM speeltjes en kleding naast haar sexy kleding en high heels. Ook is geile en/of kinky trio’s met Gabriella en andere prachtige erotische of kinky meiden bespreekbaar.

Gabriella is een intelligente sexy vrouw en spreekt goed Engels. Ze heeft veel plezier en ervaring in haar ondeugende werk, dat zal je merken als je met haar bent en haar als een lady behandelt!

Afspreken met Gabriella?

Afspreken kan via SMS of Whatsapp (in het Engels) te bereiken. Dit kan via haar mobiele nummer: +32 466 45 87 92. Natuurlijk is dat nummer niet bedoeld voor geil contact, maar alleen voor het maken van een afspraak en beknopte info door te geven. Ook via e-mail is mogelijk: gabriellakinky@yahoo.com

Een afspraak kan dus zowel overdag als in de avond, 7 dagen per week. Haar tarief is €100,00 per 30 minuten kregen we van haar zelf door.

Recensies kan je lezen of zelf schrijven via deze link naar Citygirl.nl.