Kinky Melissa iedere dag aanwezig overdag op Schippersstraat 18-1 te Antwerpen

Zie haar prachtige slanke en getrainde pornbody, haar lange prachtige benen, haar heerlijke ass en haar super grote siliconen F-cup. Ze heeft prachtige bruine ogen, volle lippen en ze is van Roemeense komaf.

Melissa ontvangt nette schone openminded kinky heren (of stellen) in het beroemde en nette redlightdistrict Schipperskwartier in Antwerpen, op de Schippersstraat 18-1. De 1 is het linkerraam, op 2 staat haar sexy collega Selena met wie ze ook graag geile trio’s doet. Melissa spreek goed Engels, is zeer kinky en openminded ingesteld en ook voor de erotiek/sex liefhebbers heeft zij plek. Zolang jij haar maar met respect behandeld en je persoonlijke hygiëne in orde is. Jij houdt toch ook van een goed hygiënisch verzorgde vrouw?

Lees meer recensies over Kinky Melissa van mannen die jij voor zijn geweest via deze link en deze link.

Afspreken met Kinky Melissa

Iedere dag is Melissa aanwezig van 10.00-19.00 uur. Haar tarief is €100,00 per 30 minuten, dit tarief wordt geen korting op gegeven. Alle afspraken gaan op safe sex basis, erotische handelingen gaan nooit zonder condoom, vraag daar dan ook niet naar.

Afspreken kan (in het Engels) via whatsapp en SMS op +32477381187 . Respecteer wel de privétijd van Melissa, haar nummer is dus niet bedoeld voor geil verkeer. Alleen voor serieuze mannen die kort en bondig informatie willen en serieus willen afspreken. Onderhandelen over de prijs of over erotische handelingen zonder condoom wordt niet gewaardeerd.

Ze ontvangt in een nette schone kinky kamer met bed, spiegels en Andreasbondagekruis. En vele SM toys, kleding, high heels en kinky laarzen zijn aanwezig. Ben jij er klaar voor om haar te dienen, of samen met haar te genieten van ongeremde geile (kinky) spelletjes? Kan jij haar dienen? Wordt jij haar befslet? Anaal slet? Masturbeer slaaf? Of heb je andere skills?