Deze week Nieuw in Amersfoort: Kinkygirl Chantall! in opleiding bij Meesteres Michela, speciale trio aanbieding!

Ja heren, kink- & fetishliefhebbers. Er komt weer een prachtige Kinky Devil richting SM Studio Nederland. Enkele heren kennen haar wellicht als Chantall van het redlightdistrict de Ruysdaelkade in Amsterdam-Zuid waar Chantall overdags nette heren voor sex en soft kinky games ontvangt. Nu wil zij net als haar vriendinnen Kinkygirls Alesia & Carina en Meesteres Michela haar kinky en SM skills verder ontwikkelen om zo een allround kinky girl en of Meesteres te kunnen worden.

Daarvoor is ze deze week dinsdag en woensdag voor speciale trio prijs van slechts €250,00 (normaal €400,00) te boeken samen met de bekende en goede Meesteres Michela bij SM Studio Amersfoort (www.smstudio-amersfoort.nl).

Dus nu nog geen 1op1 sessies daar met Chantall bespreekbaar en er zijn ook nog geen contactgegevens van Chantall, alles gaat via Meesteres Michela die de agenda voor deze 2 speciale triodagen beheert. En dat kan in het Engels zie https://www.meesteresmichela.nl/contact/. Kinkygirl Chantall doet ook sexuele handelingen mits safe, maar het is ook de bedoeling dat zij het SM vak meer leert dus ook wil zij graag kinky SM handelingen doen en zien. Maar onderschat haar niet, ze is intelligent en heeft al enige ervaring! Haar looks zijn heerlijk, superslank, sexy, en een prachtige strakke ronde ass.

Ben jij er klaar voor? Meesteres Michela & Kinkygirl Chantall wachten op jouw sessie aanvraag en komst deze week dinsdag & woensdag op 25 of 26 augustus in Amersfoort!

Kinkygirl Chantall is natuurlijk altijd in voor kinky toys cadeautjes zodat ze vast haar SM equipment kan uitbreiden, verras haar dus gerust (gezien de lage aanbiedingsprijs voor dit trio 😉 ) Dat zal haar extra goed en opgewonden stemmen in deze unieke speciale sessie met jou. Meesteres Michela is voor meer info of vastleggen trio afspraak in het Engels bereikbaar per SMS of What’s app zie ook https://www.kinky.nl/vrouwen/bdsm/amersfoort/524313-meesteres-michela