A big surprise & new kinky sensation, soon in Amersfoort: Kinkygirl Chantall!

Ja heren, kink- & fetishliefhebbers. Er komt weer een prachtige Kinky Devil richting SM Studio Nederland. Enkele heren kennen haar wellicht als Chantall van de Ruysdaelkade in Amsterdam, en ze is zeer close bevriend met Kinkygirls Alesia, Carina & Meesteres Michela.

Nu om het SM vak tot meer in detail te leren qua spel en handelingen loopt Kinkygirl Chantall 2 dagen mee met Meesteres Michela voor een zeer spannend soft erotisch of harder SM spel in triovorm dus bij www.smstudio-amersfoort.nl.

Dinsdag 25 & woensdag 26 augustus zijn de data die je hiervoor in je agenda moet zetten.

En omdat Kinkygirl wel enige ervaring heeft maar ook in de leer is bij Meesteres Michela, zijn deze 2 dagen alleen trio’s mogelijk met haar en Mrs. Michela en dat voor een speciale aanbiedingsprijs van ā‚¬250,00 per uur. Boek wel tijdig als je serieus bent, en de boekingen gaan alleen via Meesteres Michela zie https://www.meesteresmichela.nl/contact/ en natuurlijk in het Engels. Kinkygirl Chantall doet ook sexuele handelingen mits safe, maar het is ook de bedoeling dat zij het SM vak meer leert dus ook wil zij graag kinkyhandelingen doen en zien. Maar onderschat haar niet, ze is intelligent en heeft al enige ervaring!

Ben jij er klaar voor? Meesteres Michela & Kinkygirl Chantall wachten op jouw sessie aanvraag en komst op 25 of 26 augustus in Amersfoort!

Kinkygirl Chantall is natuurlijk altijd in voor kinky toys cadeautjes zodat ze vast haar SM equipment kan uitbreiden, verras haar dus gerust (gezien de lage aanbiedingsprijs voor dit trio šŸ˜‰ )