De tien populairste sex-speeltjes tijdens de corona-maatregelen

Met de corona-maatregelen zitten we meer binnen en zoeken we naar manieren om een fijne afleiding te hebben in deze rare tijden. Porno-websites krijgen overduidelijk meer bezoeken, net als webcam-websites. En ook de online seks-shops zien een stijging in het verkoop van sex-speeltjes. Zowel voor singles die zichzelf genot willen brengen, maar ook voor stellen die meer avontuur in de slaapkamer opzoeken. Waaronder ook wat meer BDSM artikelen. We geven je een overzicht!

De tien populairste sex-speeltjes tijdens de corona-maatregelen

1. De vibrator

Deze realistische rabbit vibrator is het meest verkocht in, sinds de corona-maatregelen in zijn gegaan. Voor minder dan 20 euro is het dan ook geen grote investering, maar je krijgt er wel 10 vibratie-standen voor terug! De vorm, de vibraties en de clitoris-stimulator blijkt een fijne aanwinst in het nachtkastje deze dagen!

2. Vibratie-ei

Het vibratie-ei van Easytoys heeft een zijdezachte coating en is klein van stuk. Makkelijk te verbergen dus! Ook onder water is dit eitje te gebruiken. En, er is een afstandsbediening die tot 20 meter afstand werkt… Dus je kan er ook spannende avonturen mee uithalen samen met je partner. En hoewel je bij dit ei misschien in eerste instantie denkt aan stimulatie bij vrouwen, geeft de vibraties ook een heerlijk gevoel voor mannen op de gevoelige plekjes op de penis!

3. Vagina Masturbator

Als single man is het een lastige tijd. Daten zit er nu niet in, Tinder-dates ook niet en een bezoek aan een dame van plezier kan niet tijdens de corona-maatregelen. De FFPR. Vagina Masturbator geeft een intense stimulatie, strak en zacht. Voor slechts € 17,95 euro brengt dit speeltje de man het genot om deze tijden door te komen!

4. Waterbasis Glijmiddel 500ml

Onmisbaar, helemaal als je seksspeeltjes gebruikt, is een degelijk glijmiddel. Op waterbasis is goed te gebruiken ook in combinatie met latex condooms. 500ml met een handig pompje is populair op het moment. In ieder geval is er dan voldoende in huis en door het pompje makkelijk in gebruik!

5. Buttplug-set, alle tijd nu om te trainen

De buttplug-set is een mooie set voor de starters om het plezier van anaal genot te ontdekken, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ben je volledig onervaren dan begin je met de kleinste en zodra je daar aan gewend bent kan je overstappen naar de volgende maat en daarna volgt nog één maat dikker en langer. Zoek uit hoe ver jij kan gaan en wat voor plezier je er aan beleeft, je hebt nu de tijd om er voor te trainen!

6. De realistische dildo

De gladde materialen van de eerder genoemde vibrator en butt-plugs zijn fijn, maar soms wil je het gevoel van een eikel die bij je binnenkomt, de aders van de schacht en ‘balls deep’ erin! De zuignap van deze realistische dildo zorgt ervoor dat je er ook lekker op kan rijden. En onder de 20 euro, is dat geen gekke investering, toch?

7. Luxe masturbator

Een masturbator voor de man die vibreert, maar ook een verwarmende werking heeft voor extra stimulatie. De premium siliconen afwerking is zacht van binnen en is te gebruiken met glijmiddel. Opladen kan via een USB-kabel. Ongelooflijke orgasmes tot gevolg met deze luxe masturbator… Horen de buren je kreunen van genot?

8. Bondage-set

Met deze bondage-set maak je van je bed een bondage-speeltuin! Je partner kan je vastbinden aan de uithoeken van het bed. En dan kan het spel beginnen! Op welke manier ga jij je partner teasen en pleasen? Het lichtgewicht materiaal voelt comfortabel aan sluit gemakkelijk met klitteband, makkelijk individueel instelbaar. Dus elk onderdanig slaafje kan je hiermee vastmaken.

9. Cockringen set

Een goede cockring heeft een fantastisch effect. Het zorgt voor een verbetering van de erectie, die keihard en een stuk groter wordt. Een plezier tijdens masturbatie, maar ook zeker voor penetratie bij je partner! En het gevoel van het orgasme voor de man is een stuk intenser. Deze set heeft meerdere maten en daardoor vind je de juiste maat. Het is even zoeken, maar als je de juiste gevonden hebben geeft het absoluut meer genot aan je seksleven!

10. Tepelklemmen met ketting

De top-10 wordt afgesloten met deze klassieke tepelklemmen. Met de ketting eraan, zodat je er venijnig aan kan trekken om een pijnscheut te geven! Het is mooi om te gebruiken in een webcamsessie met je een dominante Meester/Meesteres bijvoorbeeld, die goed kan zien of jij jezelf voldoende pijn toedient. En uiteraard ook in de slaapkamer kan dit plezier geven. Mooie combi samen met de eerder genoemde bed-bondage set!

Bron: Sexdome.nl