Belgisch bekendste gigolo te zien in nieuw programma over sekswerkers

Canvas komt in 2022 met een programma over sekswerkers. De Belgische omroep zend het nieuwe programma van maker Gilles de Coster uit. Onder andere Jacky Secke, ooit de bekendste gigolo van België, is er in te zien. Tegenwoordig is hij eigenaar van een privehuis in Zulte. Eén ding staat als een paal boven water, hij heeft geen spijt van zijn carrière. 

Jacky Secke was van zijn 26e tot en met zijn 31ste een gigolo, met vele honderden vrouwen deelde hij het bed. In 2001 bracht hij een boek uit die veel opzien baarde in Vlaanderen, waardoor hij een veelgevraagde gast werd in talkshow en regelmatig in kranten en magazines verscheen. “Mocht ik alles kunnen overdoen, dan zou ik vroeger dan mijn 26ste beginnen” zegt hij tegen Nieuwsblad.be.

Nu is Secke eigenaar van privéclub Playhouse in Zulte waar hij al zijn tijd in steekt. Soms krijgt hij nog de vraag of hij als gigolo aan het werk zou willen gaan: “Af en toe toch nog gecontacteerd, vooral via Facebook. Hoeveel vraag je?, willen ze dan weten. Maar dat weiger ik. Die extra centen heb ik niet nodig.”

Binnenkort is Secke dus te zien in een Canvas-documentaire over sekswerkers. In het voorjaar van 2022 moet deze op de kabel te zien zijn.