Angelique, veel geprezen Dame van Plezier ontvangt bij House of Dreams, deze week voor het laatst!

Angelique is een prachtige sexy vrouw, die de kneepjes van het sekswerk-vak goed kent. Ze is één van de toppers bij House of Dreams in Amersfoort, waar ze een aantal dagen in de week ontvangt. Meestal is ze er dan eind van de middag en de avond. Er zijn ondertussen bijna honderd recensies over haar geschreven en eigenlijk allemaal louter positief.

7 tot en met 10 november zijn haar laatste dagen, daarna stopt ze met dit vak!

Hier een kleine greep van quotes uit haar recensies:

“Het contact met Angelique was heel natuurlijk en intens.”

“Ze is sensueel en zorgt er voor dat ik helemaal opgewonden word van haar en zin heb om lekker met haar te sexen. Heerlijk!”

“Pijpen doet ze heel lekker en neemt de tijd om je te laten genieten.”

“Een date met Angelique is nooit hetzelfde. Ze weet altijd weer verrassende dingen te doen en ze kijkt heel goed naar jouw reactie op het spel.”

“Angelique houdt heel erg van knuffelen en hierdoor werd ik maar geiler en geiler erdoor.”

“Ik heb me nog nooit zo snel me op me gemak gevoeld dan bij deze Droomvrouw Angelique. Ik had 1 uurtje gereserveerd bij haar maar het werden uiteindelijk 2 uurtjes”

Afspreken met Angelique in Amersfoort

Je kan in de week-agenda zien op welke dagen en tijden Angelique verwacht wordt bij House of Dreams. Je kan gewoon langskomen aan de Soesterweg 271 zonder afspraak, maar de kans is groot dat Angelique dan al met een andere klant op de kamer is. Er wordt dan ook aangeraden om telefonisch te reserveren, dat kan op 033-4613293.

Meer zien van Angelique? Check dan haar profielpagina!