Zo maar wat ervaringen over de Nederlandse Felicia van Privehuis La Cloche & House of Dreams

Wij lezen regelmatig positieve recensies over deze Nederlandse twintiger die in Utrecht bij www.privehuislacloche.nl en in Amersfoort bij www.privehuishod.nl ontvangt: Felicia!

Zie alle recensies via https://www.citygirl.nl/node/116/page8#post73683

Vorige week vrijdagochtend voor het eerst bij Felicia geweest voor 1,5 uur. Doet niet moeilijk en doet er alles aan om samen een fijne respectvolle tijd te hebben.
super lieve meid waar ik een heerlijke tijd mee heb beleeft in bad en op bed.
ze is goed in verleiden op een speelse manier en combineert dit met gezellig kletsen. Voor mij draait het niet om keiharde sex maar vooral om tederheid en beleving.
leuk die woordspelingen en soms ook dominant uitdagend.
Ik kijk uit naar de volgende ontmoeting. Dankjewel voor de fijne 1,5 uur.

Wat is het toch een schat. Vorige week heb ik haar bezocht, heb het extra pakket genomen, dat is zeker aan te bevelen. We hebben eerst heerlijk getongd, toen heeft ze me zc gepijpt en moets haar afremmen omdat ik anders al was klaar gekomen.Toen heerlijk geneukt in missio en vervolgens heeft ze het condoom afgedaan en heeft ze me heerlijk afgetrokken waar door ik zalig klaarkgekomen ben over haar buikje. Dank je wel lieve felicia, tot gauw.

zeer goede GFE gehad en ze kan lekker sensueel te werk gaan. Ik voelde me snel op mijn gemak en ik had het idee dat ze goed naar mijn wensen luisterde.

Ik kom zeker nog een keer terug bij deze mooie getalenteerde dame!

Zag dat felicia ook wat nieuwe fotos op de site had en het mocht laatst zo uitkomen dat ik wat tijd over had dus snel maar naast d’r gaan liggen. Wat begon met een beetje frunniken en plagen monde al snel uit in een lekkere harde vrijpartij. Half uurtje was snel voorbij maar ik ging zeer voldaan weer naar buiten, kan niet anders zeggen , top meid!