Zinderende SM sessies, zinderende foto’s, zinderende Meesteres….VERNICE!

Mrs Vernive voor SMDOME

Wat moeten we nog zeggen, de kenners weten het al, en nu beter en allrounder dan ooit tevoren. Het spelplezier spat er vanaf bij Meesteres Vernice. En haar uitstraling en schoonheid blijven verbluffend. En haar speelagenda beperkt, die is meestal snel gevuld. Maar voor afwisseling zoekt Meesteres Vernice op haar tijd weer nieuwe slaven of fantasieen. Verras haar eens door hier http://www.meesteresvernice.nl/nl/contact-info-en-tarieven-meesteres-vernice-high-class-bdsm-fetish-femdom-meesteres/ het contactformulier volledig in te vullen.

Nu ook met professionele neukboor EN neukmachine. Veel nieuwe fetishkleding en lingerie van o.a. Westward Bound en Agent Provocateur. Want de slaven van Meesteres Vernice verwennen haar veelvuldig met cadeau’s, cadeaubonnen. En zo blijft er continue variatie in uitstraling en sessies.

Mail voor meer info: info@mistressvernice.com

En haar nieuwe foto’s zijn ook pareltjes voor het oog…. de fotoshoot in Londen (UK) samen met haar vriendin Meesteres Samantha was een groot succes, en wij wachten vol ongeduld op de volgende fraaie plaatjes van deze ware GODIN!