Welke Dames van Plezier zijn echte toppers? Lees recensies!

Soms zie je advertenties van dames voorbij komen die precies in jouw smaak vallen. Op een locatie die je goed uit komt, met de juiste looks en die services in haar advertentie vermeld die jou aanspreken. Maar is de Dame van Plezier wel echt zoals ze zich voorstelt in haar advertentie? Zijn de foto’s niet van 10 jaar geleden, of is er veel photoshop gebruikt… Of lokt de dame je naar binnen met een goed verhaal maar sta je na veel te korte tijd weer buiten.

Het gebeurd alle ‘Wandelaars van Plezier’ wel eens. Door het lezen van recensies kan je een hoop narigheid voorkomen. Mede wandelaar schrijven hun ervaring op, wat jou een beter beeld geeft van wat je kan verwachten. Het kost niet al te veel moeite om te zien welke Dames van Plezier echt de toppers zijn die een goede service geven.

Waar kan je recensies vinden over Dames van Plezier?

Op Citygirl.nl staan duizenden recensies van dames. Het is verdeeld in makkelijk te vinden categorieën en ook de zoekfunctie maakt het makkelijk om te zoeken op de naam van de dame die jij hebt gevonden.

En heb je zelf een ervaring die je wil delen? Registreer je dan, het is binnen 1 minuut gedaan! En je kan dan meeschrijven, zodat anderen weer kunnen profiteren van jouw kennis over een dame.