Vandaag zaterdag 29 april, Privehuis Park 118 geopend en weer vele sexy dames aanwezig

Waarom naar de ramen gaan als je in luxe kan genieten van vele sexy meisjes voor lage prijsjes, met meer servicemogelijkheden?
Privehuis Park 118 nabij de A-2 richting Utrecht, ligt in de goede wijk Oud Zuid aan het Sarphatipark 118 dit sfeervolle en drukke privehuis.

Isabella
Gaby
Violetta
Bo
Lina
Jane
Sonia
Cindy
Lamara
Carly
Eva
Carla
Meesteres Sarah

Een half uur op basis van veilige sex kost slechts €65,00, een vol uur slechts €95,00 en als je lekker luxe wil genieten met een vrij of relaxpartij in de jacuzzi dan is een uur slechts €125,00. Eventuele extra’s als zoenen en of andere diensten kan je zelf met het meisjes van jouw keuze vooraf bespreken. De meisjes zijn zelfstandig en bepalen zelf hun grenzen en worden hier ook vrij gelaten. Ook aan wie ze zich willen voorstellen.

Je komt geen andere klanten tegen dus meer privacy en luxe tegen lagere prijzen dan raambuurten/redlightdistricts of dure clubs, en geen ge-animeer. Tevens worden de meisjes goed gescreend dat zij daadwerkelijk uit vrije wil het werk doen en voor zich zelf werken.

Privehuis Park 118 in Amsterdam is 7 dagen per week geopend tot middernacht.

Zie meer informatie en foto’s van dames op privehuis118amsterdam.nl

Tevens is dit privehuis nog op zoek naar zelfstandige gemotiveerde meisjes vanaf 21 jaar tot ca. begin 30, liefst slank tot normaal postuur en gezien de samenstelling van de huidige groep meisjes is er vooral vraag naar Nederlandse dames en vooral blonde of donkerblonde dames.

Men werkt via opting-in systeem dus iedere dag netjes direct je netto geld in je hand op een eerlijke manier en werken in een fijne en veilige sfeer op een schone en legale werkplek met veel discretie. Geen club, bar of alcohol en je bepaalt zelf je werktijden en aan wie je je voorstelt en welke erotische diensten je wil aanbieden. 8 kamers aanwezig, allen met douche en enkele met jacuzzi.

Mail gerust via info@privehuis118amsterdam.nl of bel via de gastvrouw of gastheer via 020-6723022