Tips om goed over te komen bij klasse dames zoals op dit blog te zien zijn en dames die in de prostitutie te bezoeken zijn:

1. zorg voor een goede persoonlijke hygiene, het is voor jou toch ook niet leuk om met een niet goed verzorgde vrouw sex te hebben of een sessie te spelen?
2. lekkere aftershave op, lekker gedoucht en of geschoren en tanden gepoetst
3. speel je graag kinky games met anaal spel zoals dildo’s of fisting bij jou anaal? Zorg dan dat je goed gespoeld bent thuis, want het is voor dames echt niet leuk om anaal bezig te zijn als ze daar in dirt roeren en of ruiken, jij wilt toch ook een goede interactie in de sessie en dat ze het ook leuk hebben? Die energie geven ze jou dan ook eerder terug 😉 Meer willen weten over hoe anaal spoelen en schoon zijn? Lees eens hier [url]https://www.citygirl.nl/node/45360[/url]
4. geef eens een fooi of cadeautje, het zal wonderen doen
5. en natuurlijk altijd beleefd en vriendelijk en haar grenzen respecteren, en bij twijfel of je iets wel of niet mag doen bij haar, gewoon eerst ff vragen;)

En lees verder wat algemene tips van andere leden via https://www.citygirl.nl/node/54544 , echt als je daar rekening mee houdt zal je zien dat je veel leukere speeltijd krijgt met de dame van jouw keuze en ook veel meer respect van haar voor jou 🙂

De dames zullen dan meer genieten, en jij dan automatisch ook!

Respect yourself and the ladies – Think positive, Be gentle, Have a good hygenic! 🙂