Tasha, Carribean babe met geweldige billen ontvangt in Almere morgen (dinsdag)!

Wellicht herken je haar foto’s, Tasha is voor onze website geen onbekende en ook zeker niet voor klanten in de regio Amersfoort. Deze Carribean babe ontvangt nu in Almere! Ze huurt een fraaie kamer bij het kamerverhuurbedrijf Privehuis Almere.

Veel recensies zijn verdwenen, maar op het oude Hookers.nl waren er tientallen positieve ervaringen te lezen. Een leuke, gezellige en opwindende vrouw met fantastische billen zoals je ook op deze foto ziet.

Meer foto’s en info kan je zien op haar pagina privehuisalmere.nl/tasha. Afspreken kan door Tasha rechtstreeks zelf te contacten op 06-42611448. De data dat ze in Almere wordt verwacht, staan vermeld in agenda.

Ontvangst bij Privehuis Almere

Bij Privehuis Almere huren dames een kamer, om klanten te kunnen ontvangen voor erotiek. Discreet gelegen op het industrieterrein nabij de A1 en A6 in de Muziekwijk, met mooie verzorgde kamers en er is een gastvrouw die je ontvangt. Privehuis Almere heeft een vergunning, dus 100% legaal. Een nette ruime douche is aanwezig, net als schone handdoeken. Je kan er gratis parkeren.

Alle dames maken er hun eigen afspraak, dus je kan altijd rechtstreeks met de name contact opnemen om een stoute date in te plannen.