SM Studio Almere opent medio april haar deuren!

Ja slaven, www.smstudio-nederland.nl breidt verder uit. Medio april opent SM Studio Almere haar deuren. Momenteel wordt die locatie grondig verbouwd en alles nieuw geplaatst van 7 werkkamers van nieuwe vloeren, muren, sanitair tot plafonds en SM meubels. Een waar BDSM walhalla met de fraaiste en nieuwste sfeervolle SM kamers van Nederland. Goed bereikbaar vanaf de snelweg. 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht en ook vanuit Amersfoort, de polder, Noord-Holland en het Gooi vliegensvlug bereikbaar. Gratis parkeren en ruime openingstijden.

Luxe douches aanwezig, sfeervolle SM kamers met diverse SM speelmeubilair, maar ook a.s. douches op kamers of jacuzzi aanwezig. Discrete ontvangst en een keur aan bekende Meesteressen en of kinkygirls! Vele Meesteressen zullen die nu ook in Nieuwegein en Amersfoort ontvangen vele dagen in Almere gaan ontvangen. De website is in aanbouw en binnenkort zal de site van SM Studio Nieuwegein offline gaan, deze wordt momenteel ook al aangepast qua aanbod Meesteressen en inkrimpen agenda’s.

De actuele agenda voor nu is www.smstudio-amersfoort.nl/agenda en in mindere mate nog even www.smstudio-nieuwegein.nl/agenda.

Voor commerciele Meesteressen worden ook gunstigere huurprijzen gehanteerd en met een goede verdeling Meesteressen, dus geen overschot aan Meesteressen en een duidelijk visie, huisregels, goede sfeer en professionele marketing en klantenbenadering.

Nog ruim een maand geduld en dan is er weer een NIEUWE SM locatie geopend in Nederland. En daar zal het niet bij blijven, er komt nog veel meer dit jaar in 2018! Het wordt een hete zomer….. 😉 Blijf www.smdome.com het grootste en meest informatieve BDSM blog van Nederland en Belgie met de meeste Meesteressen volgen! Wil jij als Meesteres alvast meer info? Mail dan naar info@smdome.com.