SM kamers Amersfoort bijna klaar, te huur voor commerciele Meesteressen

Ben jij een commerciele Meesteres of kinkygirl, zelfstandig met geldig BSN nr en of KvK inschrijving? Wil jij op een nette schone en sfeervolle legale plek je klanten ontvangen? Gratis en voldoende parkeerruimte en gunstig in het centrum van het land gelegen. Mail dan naar info@smdome.com voor de huurvoorwaarden, eventueel ook toevoeging marketingpakket bespreekbaar om zo meer klanten te werven. De laatste details van de 2 SM kamers gelegen op de 1e en 2e (zolderverdieping) van privéhuis House of Dreams aan de Soesterweg 271 in Amersfoort worden momenteel in orde gebracht. Voor de gasten is een aparte badkamer met douchecabine aanwezig. Discrete ontvangst, men komt geen andere gasten tegen. In de 2 SM kamers zijn o.a. een SM bed met bondagemogelijkheden, sling, kettingen voor vastmaken handen/benen aan plafond etc, spiegels, kooi, fucking/spankingbock, Andreaskruis, bondageboard, sfeerverlichting, wastafel, ophangmogelijkheden voor SM kleding, toys en kastruimtes aanwezig.

Huurprijzen hangen mede af van hoeveel uur per dag of hoeveel dagen per week. En eventueel uitgebreid met marketingpakket om nieuwe klanten te werven via o.a. Hookers.nl, Kinky.nl, Sexjobs.nl, Speurders.nl, SMDOME.com, Klapjes.nl etc. en eventueel webdesign voor je eigen website en wekelijkse SM nieuwsbrief die naar ruim 7.000 liefhebbers gestuurd wordt.

Als de SM kamers helemaal af zijn worden professionele eindfoto’s gemaakt en op langere termijn een filmpje.

A.s. dinsdag 5 en donderdag 7 & vrijdag 8 april start Meesteres Michela (www.meesteresmichela.nl) al met ontvangen, haar website en marketing is ook gebouwd en verzorgd door ons van SMDOME.com. Afspreken voor klanten/slaven in het Engels via meesteresmichela@gmail.com.

Dinsdag 12 april zal highclass fetish Lady Gina Doll daar ontvangen, (www.ginadoll.de) zij is door SMDOME.com naar Nederland gehaald en haar marketing in Nederland en Belgie wordt ook door ons van SMDOME.com verzorgd. Afspreken voor klanten/slaven in Duits of Engels via ginadoll_info@yahoo.de.