Recensie van de week: Zoey

Hier https://www.hookers.nl/forum/clubs-priv%C3%A9huizen/nederland/noord-brabant/1991163-zoey-bergen-op-zoom-dreamgirls vonden wij de volgende recensie over Zoey, geschreven door Charmingprins60:

Dit is de eerste keer dat ik een recensie schrijf over mijn bezoek aan een privé huis. Het is eigenlijk niet van mijn gewoonte om dit te doen. Via via kwam ik vorige week terecht op de site van Dreamgirls in BOZ en was verbaasd dat er zo dicht bij mijn woonplaats zo’n etablissement geopend was. De site sprak me direct aan. Heel professioneel en mooi opgevat. Dat gaf me al een goed gevoel dat het een serieuze zaak was. Woensdag ll 22/8 op goed geluk naar BOZ gereden en Dreamgirls een bezoek gebracht zonder afspraak. Als je van een wandelingetje houdt kun je op 10 min van de zaak gratis parkeren (toch van de richting waar ik vandaan kom). De buitenkant komt misschien wat oud over en daar is zeker nog wat werk aan maar dat zal nog wel komen denk ik. De ontvangstkamer is heel mooi en doet wat retro aan met al het rood. Er zaten twee dames en werd onmiddellijk vriendelijk ontvangen. Eén van hen (bleek later Zoey te zijn) gaf me een introductie en bood me een (gratis) drankje aan. Toen kwam er een oudere dame binnen die vroeg of ik een afspraak had. Die had ik niet en dus kon ik kiezen uit de twee aanwezige dames. Ze waren allebei getint en ik koos voor de dame die me eigenlijk ontvangen had Zoey.

Ze is niet groot, heeft pikzwart haar, mooi gezichtje en heeft een lieve glimlach. Ze zat in een gewoon T-shirt met spijkerbroek. Ik mocht een kamer kiezen en koos voor de kamer waar ze nog niet in gewerkt had kamer 4. Geen grote kamer maar ze was heel net met een groot bad in de hoek. Het is benedenvloers (trapje af) en doet dus wat kelderachtig aan (dus zonder ramen). Aan de muur hanger zeer smaakvolle schilderijen. Voor de rest is het simpel maar doet modern aan en is functioneel. Zoey toonde zeker interesse in mij door leuke vragen te stellen waardoor er al direct een leuk gesprek op gang kwam. Na wat nader kennis gemaakt te hebben begonnen we elkaar sensueel uit te kleren en begon ze me zachtjes te wassen. Ik vertelde haar dat ik wenste dat zij er zeker ook van moest genieten waarop ze antwoorden “maak je daar maar geen zorgen over dat komt met jou wel goed”. De juiste klik was er dus. Ze vroeg van welke muziek ik hield (ben daar nogal veel mee bezig) en zocht op Spotify de gewenste muziek op zodat we allebei verder in de stemming konden komen. Tijdens het voorspel zoenden we regelmatig (was dus geen probleem) en speelden we een spelletje van tease & please wat ik zeker waardeerde. Ik heb haar dan op het bed gelegd en ben haar beginnen likken. Ze genoot daar echt van en kreunde zachtjes maar naar gelang ze naar haar hoogtepunt ging werd ze heftiger zodat ze na klaargekomen te zijn direct zelf terug het heft in handen nam en mij begon te pijpen (pmc). Wel opgelet want ze heeft een tongpiercing. Dus ben je daar gevoelig voor dan dat beter zeggen. Ze vraagt wel regelmatig of ze je pijn doet (bij mij niet dus). Het gaf een heerlijk gevoel. Ze start zacht en langzaam en bouwde het goed op. Het was een geweldige pijpbeurt zo goed zelfs dat ik het niet kon houden en dus de rubber vol spoot terwijl ze nog bezig was. Een geweldige ervaring voor mij want dat had ik nog nooit meegemaakt. De nazorg was ook fijn en je voelde gewoon dat we een klik hadden en dat ik nog meer kon verwachten. Na wat keuvelen tijdens de rustpauze heb ik terug het initiatief genomen wat ze zeker fijn vond. Ze heeft me terug heerlijk gepijpt terwijl ik haar terug likte (69). Toen we allebei terug opgewonden waren heb ik haar gevraagd om girl on top te doen. Ze is dan op me komen liggen en is mij beginnen neuken dat alles tot in mijn handen en tenen begon te tintelen tot ze zelf terug klaar kwam dat de buren het misschien gehoord hebben. Ik heb haar daarna in missionaris genomen waarbij we allebei terug van een geweldig hoogtepunt hebben kunnen geniet.

We zijn dan nog even blijven liggen keuvelen tot het tijd was. Alles ging rustig. Er was geen druk en geen afwerk gevoel. Zoey is een hele leuke, lieve dame die tijd en oog heeft voor haar klant. Voor mij is ze een topper en geeft een echte GFE. Eens Zoey op temperatuur is gaat ze er vol voor en is ze zeker haar geld waard. Voor mij gevaar voor verslaving. Karin (blijkt de eigenares te zijn) mag zeker trots zijn op haar nieuwe zaak. Wel spijtig dat ik zie dat op korte tijd er al bepaalde dames niet meer zijn. Ik hoop dat er niet al te veel verloop van de meisjes is (allé dat het een duivenkot wordt).

Zoey ontvangt in Rotterdam bij www.karins-home.nl en in Bergen op Zoom bij www.privehuisdreamgirls.nl zie meer foto’s van haar via http://www.privehuisdreamgirls.nl/zoey/