Recensie van de week: Suzanna – House of Dreams – Amersfoort

Op deze bekende recensie website vonden wij de volgende recensie geschreven en beleefd door strandpaal over Suzanna die bij Privehuis House of Dreams aan de Soesterweg 271 in Amersfoort ontvangt:

“Vandaag 22 februari was ik op de Soesterweg 271. , het bedrijf ligt in een rustige buurt. De ingangsdeur ligt discreet verscholen links om de hoek. Ik werd vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. 10 dames gaven acte de presence, waarbij mijn oog viel op Suzanna.

In de kamer aangekomen ontdekte ik nog meer van haar charmes: Tamelijk lang, een twintiger nog. In ieder geval : een jeugdige verschijning. Ze is vrolijk en lief. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar. Een mooi lichaam, met precies de goede rondingen en een zachte babyhuid. lang haar en een sexy pakje dat ze aan had…te gek
Alles ok. ik had mijn dagje wel. Ze heeft een grote tattoo bij haar middel, dat schijnt erbij te horen in deze brache, o.k.

O ja ik had voor een uur geboekt. Ik mocht overal aankomen, geen gezeur om meer geld. Ik was op het einde zo content dat ik op het einde van de rit spontaan nog 20 euro erbij gedaan heb. Lekker vogelen en vingeren, beffen dat soort werk. Op een gegeven moment vuurde het oude dienstwapen enige losse flodders op een klaargelegde tissue af. De pret was nog niet voorbij daarna hebben we nog wat over koetjes en kalfjes gepraat en mijn gratis colaatje leeggedronken. Daarna welgemoed huiswaarts. Een leuk buurtje daar in Amersfoort. En Suzanne… I’m coming back! Echt een aanrader voor de beginnende wandelaar, maar ook voor de ouderen, op een moment voelde ik me trouwens heel jong daar.”

Zie ook meer info via www.privehuishod.nl/suzanna