Recensie van de week: Renate (Ned.) – House of Dreams – Amersfoort

Hier vonden wij de volgende recensie over Renate van Privéhuis House of Dreams in Amersfoort, geschreven door Frans Cats:

Gisteren vrijdag even op pad geweest ondanks de codes oranje geel en weet ik veel welke kleuren allemaal door het KNMI en ANWB werde afgegeven. Mijn auto trotseerde de windvlagen met gemak. En op de Soesterweg aangekomen kon ik zo naast het huis parkeren. Dus snel naar binnen gewipt en daar laten voorstellen aan de beschikbare dames van House of Dreams. Daarbij viel mijn oog op de joviale rijpere lady Renate. En die naam deden mij wat klokken luiden in positieve zin. En dat waren de op diverse fora lovende recensies van enkele heren die het genoegen hadden om met haar het bed te delen. Ik dacht waarom ook niet, wat rijper maar ook vol enthousiasme een dame die van wanten schijnt te weten.

Dus gekozen en werd later opgehaald. Renate is niet op haar mondje gevallen en zo gingen we naar de kamer toen de gang vrij was van andere gasten, want het was er behoorlijk druk, de deurbel bleef gaan. Nou op de kamer aangekomen nog snel het tongzoenen erbij genomen en afgerekend en Renate wond er geen doekjes om waarvoor wij samen daar waren. Ze zoende mij vol op de mond terwijl ze met haar handen over mijn lichaam ging en mij hielp tijdens het lekkere tongzoenen mij te ontdoen van mijn kleding. Daarna ontstond er een wilde intense vrij- en sexpartij waarbij Renate de indruk wekte als of ze een jaar op een onbewoond eiland had gezeten en ik daarna aanspoelde. Want ze ging los en had een tomeloze energie waar menig atlete nog jaloers op zou zijn. En die energie bracht ze op mij over, want ik wilde mij als man niet laten kennen en probeerde haar vraag om lust, aktie en geilheid te beantwoorden. Ik neukte of mijn leven er van af hing, ik zoende als of de duivel mij op de hielen zat en ik ging er net als Renate, helemaal in op.

En na dat supergeile intermezzo, deed Renate alsof het allemaal de gewoonste vak van de wereld was. Nou moest in de auto op weg naar huis onderweg bij de benzinepomp nu wel een energiedrankje halen en nuttigen om weer een beetje bij zinnen te komen. Wat een beest van een wijf zeg, in de goede zin des woord natuurlijk 😉

https://www.privehuishod.nl/renate/