Recensie van de week: Renate – House of Dreams – Amersfoort

Op www.legaledamesvanplezier.nl vonden wij onderstaande recensie over Renate die ontvangt bij Privehuis House of Dreams in Amersfoort:

“Omdat ik toch in de buurt was afgelopen weekend, maar weer eens bij House of Dreams langsgegaan. Had vooraf even gebeld of ik afspraak kon maken met Renate en dat lukte direct.

Daar aangekomen vriendelijk ontvangen door de gastvrouw, die me naar kamer 4 begeleide. Even het financiële deel afhandelen en een drankje in ontvangst nemen. Daarna wachten tot Renate binnen zou komen.

De deur ging open en er verscheen een super gezellige, spontane Renate in de kamer. Na even kennis gemaakt en wat dingen doorgenomen te hebben, kon de pret met haar beginnen. Wat een super dame is het. Heerlijk zoenen en teasen op de bank, al staande en op het bed. Jemig, wat een feestje is het om met deze lady aan de gang te zijn. We hebben elkaar (naar mijn gevoel) wederzijds volledig verwend. Jammer dat ik maar 1 uur had afgesproken, want ik had nog wel een tijdje langer met haar willen doorbrengen. Na het uurtje op de kamer afscheid van elkaar genomen en uitgeleide gedaan door Renate.

Herhalingsgevaar met Renate is zeer hoog; eigenlijk moet ik zeggen dat ze verslavend is.”

 

Meer zien van Renate? Check dan haar profielpagina op www.privehuishod.nl/renate