Recensie van de week: Moniek – Privehuis Dreamgirls – Bergen op Zoom

Wij vonden hier een recensie over Moniek, die ontvangt bij het sfeervolle Privehuis Dreamgirls in Bergen op Zoom. De recensie kan je hieronder lezen:

“Afgelopen week eindelijk een keer afgesproken met Moniek. Ik volg haar al een tijdje op Twitter en had haar recensies al gelezen maar was nog nooit bij haar geweest. Uiteindelijk via WhatsApp contact opgenomen met Dreamgirls en een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Ondanks dat ik op tijd was vertrokken kwam ik mede door het slechte weer en file 10 minuten later aan. Net toen ik naar binnen liep stuurde Moniek me via Twitter bericht waar ik bleef. Binnen werd ik begroet door de gastvrouw en Moniek die aan de bar zat te wachten. Nadat ik had betaald zijn Moniek en ik naar de kamer gegaan. Omdat de klink niet goed was bleef deze op een kier staan. Nadat ik mijn handen had gewassen en mondwater had genomen zijn we begonnen met zoenen en verkennen. Hierna hebben we elkaar uitgekleed (waarbij ik met mijn arm tegen het lage plafond sloeg ) en zijn we samen gaan douchen. Na het douchen zijn we op bed gaan liggen. Ik heb haar eerst gebeft en toen gevingerd. Ik heb de aanwijzingen van Moniek opgevolgd hoe ze het wou en wat ze lekker vond en na een tijdje kwam ze squirtend klaar. Dit was echt geil om mee te maken. Hierna mocht ik gaan liggen en ging ze mij oraal verwennen. Na een tijdje kwam ze bovenop me zitten maar helaas kon ik het niet al te lang volhouden. Hierna hebben we nog liggen knuffelen en gepraat. Toen de tijd bijna om was ben ik gaan douchen en heb me weer aangekleed. Uiteindelijk met drie zoenen afscheid genomen van Moniek en weer naar huis.

Moniek is een mooie en lieve vrouw en ik vond het een geweldige en geile ervaring met haar.
Ik vind Dreamgirls een mooi en goed privéhuis. Het is voor mij even rijden maar het is beter dan wat hier in de buurt zit.
Hopelijk kan ik binnenkort nog eens gaan”

Ook afspreken met Moniek? Bekijk dan haar profielpagina via www.privehuisdreamgirls.nl/moniek