Recensie van de week: Loulou – House of Dreams – Amersfoort

Op het forum LegaleDamesVanPlezier.nl kwamen wij onderstaande recensie tegen;

Gisterenavond wandelde ik bij House of Dreams in Amersfoort naar binnen, het was al vrij laat. De gastvrouw gaf aan dat er nog wel een paar dames aanwezig waren. En boem, daar liep deze Loulou binnen!

Een prachtig opwindend Nederlands blond meisje. Een mooi gezicht, blauwe ogen en heerlijke volle lippen. Het was haar eerste dag zei ze vrolijk. Ik kon mijn geluk niet op. Echt een leuke meid. Samen de kamer in gegaan waar ik een heerlijk half uur met haar besteed hebt. Ze heeft mij lekker gepijpt waarbij ze ook een aantal keren deepthroat ging, terwijl ik haar frisse kutje gelikt heb. Ze sprong daarna zo ongeveer boven op mij en begon sensueel te rijden waarbij ze me ook een flinke tongzoen gaf. Dit ging ik niet lang volhouden, heb even aan de rem getrokken om daarna te wisselen. Met haar benen om mijn middel heb ik met een paar stoten een fantastisch orgasme bereikt en kreeg ik nog een geile zoen en een sexy knipoog.

Na afloop ook een leuke babbel gehad met haar bij het opfrissen en aankleden. Ze vertelde dat ze zelfs ook wel plezier heeft met meisjes, m’n fantasie slaat op hol als ik denk aan de mogelijkheden voor een uurtje met haar én een andere meid!

Dit is echt een toppertje. Eerst volgende keer dat ze in Amersfoort is ga ik zeker langs.

Meer weten over de 21 jaar jonge Nederlandse blondine Loulou? Kijk dan op www.privehuishod.nl/loulou!