Recensie van de week: Liv (Ned.) House of Dreams – Amersfoort

Op deze welbekende recensie wesbsite vonden wij de volgende recensie van Liv geschreven door Phantom II:

“Vandaag had ik een vrije dag zonder huiselijke klusjes, en dus ging ik op zoek naar vertier. De laatste twee bezoekjes aan House of Dreams waren prima bevallen, en dus ging de reis vandaag wederom die kant op. Tijdens het voorstelrondje werd mijn aandacht getrokken door een zeer slanke jongedame met een bijzondere glimlach. Normaal val ik meer op iets romigere dames, maar die smile die had iets betoverends. En dus koos ik voor Liv.

Samen op de kamer volgde er natuurlijk eerst een kleine babbel, en het viel me op dat ze er nog een beetje afwachtend bij stond. Toen ik dat ter sprake bracht bleek dat ze nog heel onervaren was in het vak, want vandaag was pas de vierde dag dat ze als dame van plezier aan de slag was. En dus probeerde ik haar op haar gemak te stellen door me even iets terughoudender op te stellen.

Liv is zoals gezegd een zeer slanke dame. In het dagelijks leven is ze studente (vraag haar zelf maar hoe en wat), en bij House of Dreams probeert ze haar studieschuld laag te houden. Wat meteen opvalt is dat ze een intelligente dame is met goede manieren. Ze is erg vriendelijk, bijna op het beleefde af. Vanuit HoD heeft ze duidelijke instructies meegekregen over wat ze wel en niet hoort te doen, en waar ze extra voor behoort te rekenen. Daar zat ik wel wat mee in mijn maag, want zeker beffen vind ik iets wat bij het standaard pakket in hoort te zitten.

Op de vraag of ze ook “Frans zonder” deed kreeg ik een verbaasde blik. Maar toen ik het over pijpen zonder condoom had ging het lampje branden. Voor het gebruikelijke bedrag werd dit aan de “behandeling” toegevoegd, en ik moet zeggen dat ze dit heerlijk zacht en met gevoel doet. Uiteraard hebben we nog meer gedaan, maar die details houd ik liever tussen Liv en mij.

Aan het einde van het uur had ik vast net zo’n betoverende glimlach als Liv bij de voorstelronde had. Een erg leuke date, en een echte aanrader voor mensen die van slank en stijlvol houden.”

Liv ontvangt bij House of Dreams aan de Soesterweg 271 in Amersfoort zie ook http://www.privehuishod.nl/liv/