Recensie van de week: Layla (Ned.) – House of Dreams – Amersfoort

Hier  vonden wij de volgende recensie geschreven door KapiteinRick over de Nederlandse Layla van Privehuis House of Dreams in Amersfoort:

“Na lang twijfelen toch de stap genomen! Uiteindelijk de keuze gemaakt voor House of Dreams aangezien er hier veel goede recencies van zijn.

Eenmaal aangekomen op de locatie valt gelijk op dat ze er alles aan doen om je privacy te waarborgen. Na het aanbellen doet de gastvrouw de deur open en begeleid mij naar binnen. Daar kreeg ik netjes alle regels uitgelegd en werd mij ook de vraag gesteld of ik er voor de eerste keer kwam. Toen ik dit bevestigde werd alle tijd voor mij genomen om mij op mijn gemak te laten voelen. Nadat ik een welkomsdrankje heb mogen ontvangen kwam direct de eerste dame binnen. Nadat er enkele dames voorbij waren gekomen werd mij al snel duidelijk dat er heel veel keuze was op het gebied van leeftijd en uiterlijk. Uiteindelijk bleek de keuze toch niet al te lastig; Layla kwam binnen lopen. Layla heeft een hele mooie verschijnen; Ze is jong, heeft een sensueel uiterlijk, ondeugende ogen en is zeer sexy gekleed.

Nadat het het financiele gedeelte was afgerond, iets wat ook via de pin zeer anoniem gedaan kon worden, bracht Layla mij naar de kamer. Op de kamer viel mij gelijk op dat deze zeer groot, luxe en schoon was. Uiteindelijk ook maar de keuze gemaakt voor een extratje; Tongzoenen. Layla heeft namelijk een tongpiercing en deze wilde ik maar al te graag uitproberen.

Layla gaf mij vervolgens de mogelijkheid om mij op te frissen waarna we rustig op bed zijn gaan zitten om even te kletsen. Ondanks haar jonge verschijning is Layla een hele fijne gesprekspartner die je eenvoudig op je gemak laat voelen. Uiteindelijk zijn we begonnen aan waarvoor ik gekomen was. Nadat ze mij heerlijk heeft gepijpt zijn we over gegaan tot het intieme gedeelte. Layla weet precies hoe ze de juiste balans in stand kan houden zodat het feestje niet direct voorbij is. Daarnaast ziet ze er als ze bovenop je zit er nog mooier uit 😉

Uiteindelijk hebben we het afgesloten met een relaxte massage. Layla gaf aan dat ze hier een certificaat voor had en dat was zeker te merken!

Al met al heb ik een uitstekende ervaring gehad bij House of Dreams met Layla. Ze waarborgen je privacy uitstekend, hebben schone en luxe kamers, er zijn veel leuke vrouwen aanwezig en Layla was echt fantastisch. Ik heb zeker genoten van mijn tijd bij House of Dreams en ik zal zeker terug komen voor nog een avondje met Layla.”

Zie ook www.privehuishod.nl/layla/