Recensie van de week: Lauren & Beau van Privehuis Dreamgirls – Bergen op Zoom

Wij vonden hier een recensie over een trio met Lauren en Beau van Privehuisdreamgirls.nl

“Sinds de opening elke dag hun site bekeken wie er waren. Maar nog niet de tijd gehad om er langs te gaan. Deze avond had ik even tijd dus eerst gebeld of ik om 22:45 nog binnen kon komen en zoja voor hoelang. De dame aan de telefoon zei dat ligt eraan wie je wilt en kan dan als het aan mij ligt nog een uur. Ik koos voor Lauren en die wilde nog blijven. Dus om 22:45 belde ik aan en zei dat ik voor Lauren kwam werd enthousiast ontvangen door Lauren. Afgerekend voor een uur en kreeg wat te drinken ondertussen vroeg Lauren of ik misschien ook zin had in een trio met Beau. Overgehaald en met Lauren en Beau naar de kamer.

Beau - Privehuis Dreamgirls Bergen op Zoom
Beau – Privehuis Dreamgirls

Ons daar uitgekleed en de gebruikelijke activiteiten aan de wasbak. Daarna zijn we met zijn 3en het bed op gegaan en de meiden begonnen me lekker te betasten. Beau vroeg of ik lekker gepijpt wilde worden en hoe met of zonder condoom ze zei ik doe het niet zonder maar Lauren wel dus ik koos voor Lauren om lekker te laten pzc en Beau kwam lekker boven op me gezicht zitten zodat ik haar heerlijk kon likken en vingeren terwijl Lauren me fantastisch en lekker pijpte. Na een tijd was het Beau die aan Lauren vroeg wil jij niet lekker gelikt worden. En toen ruilde de dames van positie Lauren bovenop me gezicht en Beau deed er een condoom om en ging op me inmiddels behoorlijk harde mannelijkheid zitten en bereed me als een echte cowgirl terwijl ik heerlijk het kutje van Lauren likte. Ik voelde dat het niet lang meer ging duren en spoot ik zo het condoom vol in Beau en Lauren die ook heerlijk door mij klaar gelikt werd. Even alles opgefrist en even bij komen en lekker met zijn 3en wat gedronken en geklets.

Daarna de 2e ronde Beau pijpte mij met condoom Lauren en ik waren lekker met elkaar bezig. Toen ik weer lekker op oorlogsterkte was zei Beau dat ie wel klaar was voor een kutje. Dus condoom erom en heb ik heerlijk Lauren in missio genomen Beau dr handen waren overal op me rug op me kont en de borsten van Lauren en we hebben er ook samen nog lekker aan gelikt toen voelde dat ik weer ging komen en spoot het condoom vol in het kutje van Lauren.

Lauren - Privehuis Dreamgirls Bergen op Zoom
Lauren – Privehuis Dreamgirls

Daarna even bijkomen opfrissen en hebben we ons 3en weer aangekleed in de bar als woonachtig gedeelte nog even geklets en een sigaretje gerookt met de eigenaar, Beau en Lauren en daarna heerlijk voldaan naar huis gegaan. Hier gaan ze me nog wel vaker zien.”