Recensie van de week: Erica Privehuis Dreamgirls – Bergen op Zoom

Erica Privehuis Dreamgirls

Wij vonden hier onderstaande recensie over Erica van Privehuis Dreamgirls uit Bergen op Zoom;

“Onderweg in de auto had ik ‘goesting’ zoals de Belgen zouden zeggen (ik kwam vanuit Belgie naar Nederland met de auto, vandaar 🙂 ). Even gezocht naar de mogelijkheden op de route, en op Kinky.nl zag ik deze Erica. Mooi vol kontje, lang zwart haar, dat leek mij wel wat! Ik had even gebeld naar Dreamgirls en een bezoekje aan Erica was mogelijk. Ik wilde eigenlijk een half uurtje doen, maar het Privehuis had een actie waar 40 minuten hetzelfde kost als 30 minuten… Nu maar hopen dat ik zelf de tijd zou volmaken, want in ‘t echt is Erica ook zeker een beauty!

Klein praatje, maar al snel door naar het erotische gedeelte! Ze pijpte erg goed, maar op een rustig tempo waardoor het fijn was zonder gelijk binnen 3 minuten een orgasme te krijgen 😛 We hebben meerdere standjes gedaan, waarbij doggy de afsluiter was om in klaar te komen. En dat heb ik vanuit mn tenen gedaan! De 40 minuten heb ik niet gered haha, maar werd de deur ook niet uitgejaagd na het klaarkomen. Rustig opfrissen en weer de auto in met een big smile!

Bergen op Zoom ligt voor mij niet altijd op de route, maar als dat weer eens gaat gebeuren heb ik Erica zeker in mijn gedachte!”

Meer over Erica Privehuis Dreamgirls

Meer over Erica vind je op de website van Privehuis Dreamgirls op haar profielpagina via www.privehuisdreamgirls.nl/erica