Recensie van de week: Donna – Privehuis La Cloche – Utrecht

Wij vonden hier de onderstaande recensie, geschreven na een bezoek aan de 25 lentes jonge Nederlandse blondine Donna;

Afgelopen zaterdag middag was het heerlijk weer maar had toch ook erg veel zin… Dus naar la cloch gereden en naar binnen gestapt na aanbellen. Netjes ontvangen door de gast vrouw… er bleek deze middag alleen 1 dame aanwezig te zijn, genaamd Donna.

Ze liet haar langs komen bij me en WoW wat een mooie meid is Donna. Blond, slank en een prettige verschijning. Net begonnen in La cloche vertelde ze me. Een uur geboekt met Donna bij de gastvrouw en ze zou naar de kamer laten komen om me op te halen.

Wel daarna was het werkelijk genieten met deze super slanke jonge mooie meid. Lekker een massage gedaan en daarbij langzaam overgaand in een lang en heerlijk genieten van beide kanten. Heerlijk genoten van haar gehele lichaam en zij van dat van mij. Elkaar naar heerlijke hoogte punten gebracht.. wat zeker met Donna geen probleem is en zal zijn.

Heb heerlijk na genoten van dit uurtje met Donna en zal ook zeker bij haar terug komen om nog meer heerlijkheid met haar te delen.

Donna… je bet geweldig en bedankt voor de heerlijke tijd samen met je!

Meer weten over Donna? Ga dan naar www.privehuislacloche.nl/donna en via de handige week-agenda kan je ook zien wanneer Donna aanwezig is.