Recensie van de week: Bella (Mar.) – House of Dreams – Amersfoort

Wij vonden hier een recensie geschreven door Johan Geluk over de knappe Marokkaanse Bella van Privéhuis House of Dreams in Amersfoort:

Ik had gisteren naar aanleiding van de positieve recensies over Loulou een afspraak gemaakt via de gastvrouw met Loulou. Helaas bleek deze ziek te zijn, toen ik thuis kwam zag ik ook dat ze weer voor die dag van de website was afgehaald. Tja dat kan natuurlijk gebeuren. Er waren niet veel dames aanwezig, dus voor de zekerheid wel een voorstelrondje gedaan en daar was opeens de prachtige Bella. Ook veel over gehoord maar nooit gezien of meegemaakt. Want die was altijd veel bezet of ik was er in de avond en dan werkt zij niet. Wat een geluk bij een ongeluk. Alleen kon Bella niet de door mij gewenste 45 minuten, want ze had afspraken staan, maar goed ik was er nu toch, en wat een plaatje van een meid, die ogen, mmm, ik was ff vd wereld, dus dan voor het half uur gedaan. Snel achter haar aan, ik vergat in mijn opgewondenheid nog mijn frisdrankje wat ik had gekregen mee te nemen. Bella vond het allemaal hilarisch, dus hup naar de kleine kamer rechts achtering met de grote douche. Daar ff snel de hygiene dingen gedaan, maar dat moment benutte Bella al zeer goed door bij me te komen en mij sensueel in te zepen en met haar hangen en tong over mijn lichaam te gaan. Jeetje dat was al een verwennerij.

Bella ik een knappe slanke meid, geblondeerde krullen, heel knap en vrolijk gezicht met ogen waarin je blijft staren. Het is een vrolijke kwebbel, maar niet storend want als ze aan de sex begint, dan wordt het ook sex. Althans zo heb ik het gelukkig mogen beleven. Nou schatje zei ze, we hebben geen tijd te verliezen nu we maar een half uurtje hebben, dus kom maak mee geil en let’s do it! Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Het werd een geile neukpartij, maar ook vooraf onder de douche lekker sensueel geil opwarm ronde en op bed zoenen en een super pijpbeurt, waar ik al bijna bij klaar kwam. Dat had Bella de schat op tijd in de gaten en nam ff gas terug, nee nee zei ze, ik wil die geile harde paal van jou nog lekker in mij voelen en ik wil dat je mij hard neukt, daar ben ik aan toe!. Nou welke man zegt daar nee tegen, en zo gezegd zo gedaan! Het was maar een half uur, maar I loved it, en Bella kom ik zeker voor terug, en natuurlijk voor Loulou als die weer beter en aanwezig is!

Meer foto’s en info over Bella is hier https://www.privehuishod.nl/bella/ te lezen.