Recensie van de week: Aurora – House of Dreams – Amersfoort

Wij vonden hier een mooie recensie over Aurora, die ontvangt in Amersfoort bij House of Dreams. Hieronder kan je de recensie lezen. Wil je alvast meer over Aurora lezen? Ga dan  naar www.privehuishod.nl/aurora

“Vorige week moest ik weer voor mijn werk in Arnhem zijn en aangezien ik al een tijdje HOD wilde bezoeken had ik het zo gepland dat ik ruim op tijd weg kon zodat ik voldoende tijd had om een tussenstop te maken in Amersfoort.

Ik had mijn oog laten vallen op Aurora en gezien de andere ervaringen leek me dit wel een leuke dame om de kamer mee op te gaan maar desondanks wilde ik toch ook nog even afwachten of er nog andere dames waren, vandaar dat ik besloot om de voorstelronde even af te wachten.

Eenmaal aangekomen kon ik de auto vrij makkelijk parkeren, ik snelde naar binnen waar het volgens mij vrij druk was maar de gastvrouw wist me uit het zicht van de andere gasten naar binnen te loodsen.

5 dames stelden zich voor maar Aurora sprong er voor mij bovenuit dus toch maar gekozen voor haar. Ze kwam me ophalen met een glaasje fris en we gingen naar de kamer voor een uur. Ik kreeg de grote kamer aan de voorkant (met een grote luipaardfoto boven de jacuzzi).

Aurora is een leuke meid, frisse uitstraling en Nederlands. Nederlandse dames bezoek ik eigenlijk nooit meer als ik naar de ramen ga dus wat dat betreft is een bezoek aan een privéhuis ook leuk.

Mogelijkheden zijn er gelukkig aanwezig bij Aurora en ik koos uiteindelijk voor een uur met TZ, beffen, Frans zonden en verder het gebruikelijke.

De extra’s waren voor mij absoluut de moeite waard. Ze zoent heerlijk en ze laat zich gewillig beffen. Ik stond dan ook meteen stijf. Al snel ontfermde ze zich dan ook over mijn keiharde erectie en begon me heerlijk te pijpen waarbij ze er ook een deepthroat uitgooide. De interactie vond ik ook erg fijn, ik vind het altijd wel geil als je bezig bent met iemand die je tijdens het neuken ook geil aan kijkt en daar is bij Aurora absoluut sprake van. Al met al een echt GFE en het duurde niet lang tot ik het niet meer hield en haar vroeg het met de hand af te maken, onderwijl zoenend en ik kwam dan ook snel klaar.

Uur was voorbij gevlogen maar ik kon me nog even opfrissen gelukkig. Aurora is trouwens een intelligente meid waar je ook nog een leuk gesprek mee kunt voeren.

Ik kon terug kijken op een geslaagd bezoek. Tuurlijk, 160 Euries is wel een aardig bedrag maar als je het afzet tegen een raambezoek dan vind ik het wel meevallen, te meer daar je hier nog aardig wat extra’s krijgt voor dat bedrag.

Ik denk dat ik op korte termijn nog wel is langs rij voor een bezoekje aan de kinky dames (alesia en Carina). Ik had wel wat pech met files maar goed, daardoor had ik nog wat tijd om nog even te kunnen nagenieten. Elk nadeel heeft zijn voordeel .”